Élet-Stílus

A varratszedés után szétnyílt a hasi sebe, kis híján belehalt

A 28 éves kismamának negyven percet kellett várnia a segítségre, miután szétnyílt a hasfala.

Három nappal azután, hogy újszülöttje programozott császármetszéssel világra jött, a 28 éves brit édesanyát, Chloe Termant hazaengedték a kórházból. “Az orvosok megvizsgáltak, majd közölték velem, hogy nincs orvosi oka annak, hogy tovább bent maradjak. Még egyszer megnézték a hasi sebemet, majd miután megállapították, hogy szépen gyógyul, utamra engedtek” – idézte Chloet a Mirror című brit lap.


Képek forrása: news.com.au

A fiatal édesanya ezt követően otthon lábadozott tovább. A varratait két nappal ezután távolították el a testéből, miután a kirendelt nővér alaposan megvizsgálta. “Rutineljárásnak számított, így nem is gondoltam arra, hogy súlyosabb következémnyei lehetnek” – meséli a fiatal nő, aki nem sokkal később, mikor fel szeretett volna állni az ágyból, arra lett figyelmes, hogy a nadrágja hozzátapadt a hasához.

 

“Lehajoltam, hogy kigomboljam, ekkor láttam, hogy minden véres. Gyorsan kigombolkoztam, hogy lássam, mi történt, ekkor láttam meg, hogy szétnyílt a hasi sebem.” A kismama azonnal segítséget hívott, ám a mentők csak negyven perccel később érkeztek ki hozzá. “Az orvosom azt mondta, rengeteg vért vesztettem, és hogy nagy szerencsém volt, hogy nem véreztem el” – tette hozzá az anyuka, akit az eset után újra megműtöttek, és azóta is lábadozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik