Grigorij Mamurin (Array)
Élet-Stílus

A világ legirritálóbb tinédzsere fizet, hogy megigyák a vizeletét – videó

„Grisa vagyok, ő pedig Irina. Most bemutatjuk, hogyan alázzák meg magukat emberek a pénzért".

Finomkodhatnánk itt, körülírhatnánk, de ezen nincs mit szépíteni, ezért kimondjuk: minden idők egyik legnagyobb seggfejét mutatjuk most be önöknek.

A végtelenül unszimpatikus fiatalembert Grigorij Mamurinnak hívják, 16 éves, és egy orosz oligarcha kisunokája. Ezzel még nem lenne baj, senki nem tehet róla, hogy a nagypapája milliárdos. Viszont, hogy ő – mármint ez a snájdig fiatal – mire költi a rettentő sok pénzt, az azért már az ő ügye.

Grisa filmeket készít saját YouTube-csatornájára;

eddigi legérdekesebb műve a pénz hatalmát mutatja be, és arról szól, hogy Grigorij – bájos barátnője társaságában – kimegy Moszkva legszebb ligetébe, a Gorkij parkba, és embereket aláz meg nyilvánosan.

Odamegy lányokhoz, hogy fizet nekik, ha levetkőznek, és leszólít férfiakat, hogy igyák meg a vizeletét. Pénzért. Sok pénzért. 10-15 ezer rubelt (55-80 ezer forint) kínál egy-egy ilyen önmegalázó cselekedetért. Állítása szerint körülbelül minden negyedik ember hajlandó volt megszégyenülni a felajánlott összegért cserébe.

Végül, mintegy megkoronázva saját ízléstelen otrombaságát, kaviárt vásárol hajléktalanoknak, és miután megették a méregdrága ételt, bemondatja velük, hogy „iratkozzatok fel Grisa YouTube-csatornájára”.

Frissítés: legújabb filmjében Grigorij elmondja, hogy valójában csak üdítő volt a pohárban (a fogyasztó reakciói alapján nem úgy tűnt), és csak arra volt kíváncsi, mi mindenre hajlandóak az emberek, ha fizet nekik. És szerinte sem helyes, hogy a pénz lealacsonyítja az embereket.És sajnálja, ha megbántott valakit.

Ehhez képest…

…Grisa legközelebb július negyedikén több bőröndnyi pénzt fog szétdobálni – ez lesz a következő filmjének középpontjában. A fiú nemcsak reménytelenül tahó, de igen magabiztos is: Steven Spielberghez hasonlítja magát. És nem érti, hogy másoknak mi a problémája a művészetével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!