Élet-Stílus

Bántották az iskolában, húsz évvel később a Facebookon kértek tőle bocsánatot

Csak barátai vagy felnőtt kíséretében tudott belépni az osztályterembe, különben társai ízekre szedték. Egyik bántalmazója húsz év múlva üzenetet írt neki.

ChadMichael Morrisette-nek nem volt könnyű tinédzserkora. A középiskolában folyamatosan inzultálták osztálytársai, amiért meleg.

Még az osztályterembe sem tudtam baráti vagy felnőtt kíséret nélkül belépni – mesélte a Mirrorornak a most 34 éves férfi, aki 15 évesen el is költözött családjával Alaszkából Hollywoodba. Ott sokkal nyugodtabb életet élhetett, és el is feledkezett arról, miket kellett átélnie volt iskolájában, egészen addig, amíg nemrég üzenetet kapott a Facebookon.

Az írója egy bizonyos Louie Amundson volt, egyike azoknak az osztálytársaknak, aki folyamatosan inzultálta Chadet.
“Nemrég beszélgettem a 10 éves lányommal az iskolai bántalmazásról. Megkérdezte, hogy bántottam-e valakit, és sajnos igennel feleltem a kérdésre. Az jutott az eszembe, mennyire szar alak és gonosz voltam veled a középiskolában. Bocsánatot kérek tőled. Ha ugyanabban az államban élnénk, akkor személyesen kérnék tőled bocsánatot. Nem tudom, egyáltalán emlékszel-e, de én igen. Sajnálom” – írta üzenetében Louie.

Chad meghatódott az üzeneten, és elfogadta a bocsánatkérést. Vissza is írt egykori társának: “Remélem, azt is elmeséled a lányodnak, hogy elnézést kértél, és hogy megbocsátottam. Őrület, mire képes húsz év, és mire képesek a gyerekek, ugye?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik