Élet-Stílus

12 fiú után is fiút szült egy amerikai nő

Az apuka már nagyon szeretett volna végre egy lányt a fiúk mellé, de a születés pillanatáig várnia kellett, hogy kiderüljön a 13. gyerek neme.

A héten megszülte 13. gyermekét az amerikai Kateri Schwandt, aki férjével, Jay-jel együtt azzal várt ismerté az Egyesült Államokban, hogy 12 gyermekük közül az összes fiú – jelentette az ABC News. A 40 éves anyuka május 13-án adott életet a nagyjából 4 kilósan és 55 centiméteresen világra jött gyermeknek, akiről egészen a szülésig nem tudták, hogy megint egy fiú lesz, vagy lány.

Azt ugyanis az anyuka már az elején kikötötte, nem akarja tudni előre, hogy milyen nemű lesz a születendő gyermek. „Ez segíti át a szülésen, az izgalom és meglepetés” – mondta el az ABC Newsnak a férj, aki eddig mindig igyekezett kideríteni még a terhességek alatt a gyerekek nemét, de soha nem járt sikerrel. „Már próbálkozni sem érdemes” – tette hozzá.

Az anyuka korábban elmondta, az az érzése, hogy a 13. gyerek is fiú lesz, és a fiaik is meg voltak győződve arról, hogy öccsük fog születni. Férje elárulta: Kateri fiú szeretne, „mert azt már megszokta”, míg Ő inkább egy lányt látna szívesen. Ez most nem jött be, de ki tudja, talán a 14. már lány lesz. A házaspár ugyanis nem zárkózik el egy újabb gyerek gondolatától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik