Élet-Stílus

Menő videót készített, hogy párt találjon anyukájának

Megunta, hogy édesanyjára sehogy se talál rá az igazi, ezért úgy döntött, kézbe veszi az irányítást.

“Először három évvel ezelőtt jutott eszembe, hogy készítsek egy ilyen videót anyámnak, de akkor még nem állt készen” – nyilatkozta a 36 éves Alex Lyngaas a Dagbladet című norvég lapnak, miután az ötperces kisfilm, melyben Ádámot – vagyis egy tökéletes párt – keres Eva nevű édesanyjának, vírusszerűen terjedni kezdett.

A norvég videós, aki az elmúlt években egy szörfdeszkával és egy kamerával járta a világot, tavaly unta meg, hogy az általa mindennél többre tartott nő, ennyire szerencsétlen a férfiakkal. “Volt néhány randija, de valahogy sosem működött a dolog. Ekkor határoztam el, hogy az útjaim alatt készült felvételeket is felhasználva párkereső videót készítek neki” – mondja Alex, akinek ötletét 38 éves bátyja, Christopher is támogatta.

A fenti kisfilm végül tavaly ősszel készült el, ám Alex valamiért még nem merte megmutatni édesanyjának. “Féltem, mit fog hozzá szólni” – vallotta be, majd hozzátette, végül néhány héttel ezelőtt mutatta meg neki a felvételt, a reakcióját pedig hozzátette az eredeti felvételhez. “Sokat veszekedtünk, mire nagy sokára ráállt, hogy feltegyem az internetre” – meséli Alex, aki végül azzal szerelte le édesanyja ellenállását, hogy elmondta neki, mennyi időt fektetett a videó elkészítésébe.

“Megegyeztünk benne, hogy nincs vesztenivalója, én pedig remélem, hogy hamarosan a szerelem is rátalál majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik