Élet-Stílus

A világ legjobb főnöke: párizsi nyaralást fizetett az alkalmazottainak

A kínai milliárdos úgy ünnepelte meg cége alapításának 20. évfordulóját, hogy a nyaralni vitte a munkatársait.

147 turistabusz, 140 négy- és ötcsillagos szálloda, és 4760 szoba: ezekre is szükség volt ahhoz, hogy a kínai milliárdos, Li Jinyuan megünnepelhesse cége alapításának 20. évfordulóját. Hogy mégis miért? Nos, mert a nagylelkű cégvezető úgy döntött, a kerek évfordulót nem egyedül, hanem alkalmazottaival együtt ünnepli majd. Mindezt ráadásul Franciaországban.


Képek forrása: Europress

A többek között egészségügyi tanácsadásban, biotechnológiában és turizmusban utazó világcég, a Tiens Group Company 13000 alkalmazottjából összesen 6400 kapott lehetőséget arra, hogy egy, a cégvezető által finanszírozott luxusnyaraláson vehessen rész. A gigantikus turistacsoport először Párizsba látogatott, hogy megnézzék annak nevezetességeit, majd innen utaztak tovább a riviérára.

 

A tengerparton a strandolás mellett, a hálás alkalmazottaknak még arra is maradt idejük,hogy egy Guinness rekordot állítsanak fel. Mind összejöttek ugyanis, hogy a híres Cote d’Azure-on létrehozzák a valaha volt leghosszabb emberekből álló vonatját.

 

A francia kirándulás egyébként minden volt, csak nem olcsó: a szakemberek szerint az 57 éves üzletembernek legalább 30 millió eurójába került, hogy megvendégelje alkalmazottait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik