Élet-Stílus

Milliókat költött lánya második születésnapjára

A huszonéves anya azt mondja, szeretné, ha gyermekének jobb élete lenne, mint neki volt.

Fittyet hányva arra, hogy kétéves lánya már attól is boldog lenne, ha tündérnek öltözhet a szülinapján, egy kínai édesanya úgy döntött, valami egész mással lepi meg gyermekét. A nagyszabású szülinap kellékeihez végül több mint húszmillió forintnak megfelelő dollárt költött, de azt mondja, semmit sem bán.

A döbbenetes összeget az anya egyébként designer ruhákra költötte: Dior kisruhákra, Louie Vuitton kiegészítőkre, Prada kiskosztümökre és Burberry felsőkre. És, ha mindez nem lenne elég, a neve elhallgatását kérő anya, ráadásnak kibérelte egy nívós szálloda báltermét, ahol felállítatott egy kifutót és azon rögtönzött divatbemutatót tartott kislányával.

Mikor arról kérdezték, mi szükség volt erre a felhajtásra, a nő elmondta, mivel már nincsenek anyagi problémái, szeretne gondoskodni arról, hogy kislányának jobb élete lehessen, mint neki volt. Az anyuka képei és a gigantikus szülinapi költekezés története egyébként villámgyorsan terjed az interneten. A netezők többsége úgy véli, az anyuka jobban járt volna egy meghitt szülinapi bulival és egy saját készítésű tortával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik