Élet-Stílus

Leugrom a denevérbarlangba: ideje elnevezni a női maszturbációt!

Maszturbálás (Array)
Maszturbálás (Array)

Kedves olvasó, gyűjtse össze a világ tíz legcsúnyább szavát! Sikerült? Ugye közte van a maszturbáció? Ha nincs, ismételgesse egy kicsit, ugyan már, ne legyen prűd, nem kell pironkodni. Maszturbáció. Maszturbáció. MASZ-TUR-BÁ-CI-Ó.

Ugye, milyen rideg, steril, orvosi – és egyszerűen csúnya? Így vannak vele azok a nők is, akiket megkérdezett a Refinery29 videós életmódmagazin, és akiknek elege van abból, hogy ezt is a férfiak sajátították ki. Azaz, ha valaki azt mondja, maszturbáció, szinte mindig a férfiak által végzett műveletsorra gondol. Az egyik megkérdezett nő szerint olyan, mint egy dezodormárka, egy másikat a vállalati mítingeken használt szavakra emlékezteti: „uraim, a maszturbáció kérdésére térjünk vissza később”.

Szerencsére nem csak panaszkodnak, hanem nagyszerű megoldásokkal állnak elő: elmondják, ők hogy hívják ezt a mainstream médiában egyelőre tabunak számító valamit. A leggyakoribb a „játszom a cicával” (petting the cat), illetve a „private sexy time”, ami csak nagyon bénán fordítható. Elmegy még a jilling off (ez a kiverni nagyon szelíd, nőies megfelelője), van, aki ezt még a felettesénél is beveti: „bocs, hogy késtem, főnök, i was jilling off. Akadnak azonban csodálatos költői metaforák is, a kedvenceink:

-Megkenni a muffinom (buttering my muffin)
-Palacsintát sütni (making waffles)
-Megöntözni a tulipánt (watering the tulips)
-A lenti dj (downstairs DJ)
-klittelés (clitting, azaz a klitorisz igésítve)

És az aranyérmes:

„Leugrom a denevérbarlangba és beköszönök Michael Keatonnak.”

Ha valakinek az utóbbit magyarázni kell, azt várja a Hír24 mozirovata.

Abban azonban nagyjából teljes az egyetértés, hogy nem járja, hogy nekik nem illik a férfiak által használt igéket használni: kiverni, rárántani. Igaz, ezek nem túl nőies mozdulatok – mutat rá az egyik megszólaló.

Kedves olvasó, főleg, ha ön nő: tudja a dolgát, várja önt a kommentdoboz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik