Élet-Stílus

Netes pornó: egyértelműen változik a közízlés

backroom casting couch (Array)
backroom casting couch (Array)

Korábban idősebb nőkre, ma fiatalabbakra kíváncsiak az internetezők. Mi állhat a háttérben?

A brit Independent melléklete figyelt fel arra, hogy az egyik legnagyobb pornóoldal leggyakoribb kereséseit vizsgálva megváltozott az elmúlt években a közönségízlés: a „milf”, az „anyuka” és az „érett” kifejezések lejjebb csúsztak a népszerűségi listán, míg a „főiskolás”, „babysitter” és „tini” szavakra többen keresnek rá. A trend egyértelmű, de mi lehet a háttérben?

A lap szerint az egyik magyarázat a közönség elöregedése lehet: míg a pornónézők fiatal korukban inkább az érett nőkkel készült filmeket preferálták, az idő előrehaladtával egyre inkább ifjúságukat sírják vissza. Ennél szofisztikáltabb magyarázat, hogy egyszerűen a szlengek változnak: az Amerikai Pite című vígjáték által a köztudatba dobott „milf” kifejezés lassan kikopik a köztudatból.

A trendek változására az is magyarázat lehet, hogy az emberek máshogy keresnek kedvükre való pornót: az idősebbek szélesebb körű fogalmakból válogatnak, mint „meztelenség”, „szoftpornó”, „cicik”, a fiatalok viszont tudják, hogy ezekre végtelen számú találat jön, így szűkítik a keresőkifejezéseket.

A lap szerint az is indokolhatja a változást, hogy a böngészők fejlődésével egyszerűbb titokban tartani a kereséseket: lehet, hogy a felhasználók egyszerűen merészebbé váltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik