Élet-Stílus

Álomborravalót kapott, hogy láthassa gyermekét

A vendég véletlenül kihallgatta a pincérnőt. Ezután döntött úgy, hogy 60 ezer forintnyi dollárral megtoldja a számla végét.

A jószívű férfi – akinek kilétét még mindig homály fedi – a napokban ebédelt abban az étteremben, ahol a Brandi nevű pincérnő dolgozik. Miközben az ételt fogyasztotta, véletlenül kihallgatta, ahogy a felszolgáló kolléganőjének arról panaszkodik, hogy mivel nincs pénze utazni, már hosszú hónapok óta nem látta a fiát, aki egy másik államban dolgozik.


Képek forrása: Imgur

A férfi ezután döntött úgy, hogy ha csak egy kicsit is, de segít a szorult helyzetben lévő asszonynak, és a 9 dolláros számlájához 200 dollárnyi (átszámolva több mint 60 ezer forint) borravalót adott neki. A számlához mellékelt egy kézzel írt üzenetet is, amin ez állt:

“Brandi! Nagyon köszönöm a nagyszerű kiszolgálást. Hallottam, mikor a fiadról beszéltél. Használd fel ezt (a 200 dollárt), hogy meglátogasd őt.”

 

Brandi saját bevallása szerint szóhoz sem jutott a döbbenettől, majd zokogni kezdett, miután megkapta az üzenetet. Az üzenetről készült képet az Igmur nevű közösségi oldalra már azzal a kommentárral töltötte fel, hogy:

“Boldoggá tesz a tudat, hogy léteznek még kedves, gondoskodó emberek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik