Élet-Stílus

103 évesen vezeti oltár elé 27 évvel fiatalabb szerelmét

A lánykéréskor sajgó ízületei miatt nem tudott térde ereszkedni, de a házassághoz még elég fittnek érzi magát a bácsi.

Azután, hogy idősebb gyermekei évek óta noszogatták, hogy házasodjon már meg végre, a 103 éves George Kirby idén Valentin napján beadta a derekát, és megkérte 76 éves szerelme kezét. Kirby, és 27 évvel fiatalabb menyasszonya, a 91 éves Doreen Luckie 1990 óta élnek – a férfi gyermekei szerint – vadházasságban, és egészen mostanáig nem érezték úgy, hogy a házasság hiányzik az életükből.

“Épp vacsoráztunk, amikor George váratlanul megkérdezte, lennék-e a felesége erre a kis időre. Én pedig igent mondtam” – meséli Doreen, aki azt is elárulta, szerelme a sajgó ízületei miatt nem tudott előtte fél térdre ereszkedni. “A lánykérés ennek ellenére csodálatos volt” – teszi hozzá.


Kép forrása: The Independent

A páros egyébként 1988-ban ismerkedett össze, nem sokkal azután, hogy az akkor 76 éves George elvált második feleségétől, Doreen pedig megözvegyült. “Mindig szerette a rózsákat a kertemben, és a sétái közben időről-időre betért hozzám megcsodálni őket.” George és Doreen ezt követően egymásba szeretett és két évvel később össze is költözött.

A szerelmesek az esküvő időpontját június 13-ra tűzték ki, és reményeik szerint felejthetetlen ceremónia keretében fogadnak majd örök hűséget egymásnak. Ha minden igaz, az esküvő után George és Doreen végérvényésen halhatatlanná válik majd, ők lesznek ugyanis a világ legidősebb “friss házasai”, akiknek ha összeadjuk a korát 180 évet kapunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik