Élet-Stílus

25 év után újra találkozott megmentőjével a kukába dobott kisfiú

talalkozas(1)(960x640).jpg (találkozás, )
talalkozas(1)(960x640).jpg (találkozás, )

A rendőrtiszt egy szemetes mögött bukkant rá a koraszülött babára. Két és fél évtizeddel később, segít neki megtalálni a szüleit.

“Sosem fogom elfelejteni: 1989 novembere volt, hideg és nyirkos este” – kezdte a CBS Los Angeles hírcsatorna riporterének Michael Buelna nem mindennapi történetét. “A szomszédok panaszkodtak a gyereksírásra, ami a kukák irányából jött. Odamentem, megpiszkáltam kicsit a szerteszét heverő szemetet, és akkor megláttam. Egy újszülött kisfiú volt az egyik kuka mögött” – tette hozzá.

A férfi, aki saját elmondása szerint először azt sem tudta, mihez kezdjen a kicsivel, az első sokk után újraélesztette a koraszülött babát, majd a közeli kórházba sietett vele. “Az orvos megkérdezte, hogy hívják. Mondtam neki, hogy nem tudom, mire azt felelte, hogy akkor adjak neki én nevet. Az Adam jutott először eszembe, ezért így kereszteltük el.”


Kép forrása: CBS News

Az este óta 25 év telt el. Adamből miután örökbefogadták Robin Barton lett, akinek most lehetősége nyílt arra, hogy szemtől szembe is köszönetet mondjon a férfinek, aki akkor, novemberben rátalált. “Leírhatatlan, amit most érzek. Hálás vagyok, hogy találkozhatok azzal az emberrel, aki rámtalált és megmentette az életemet” – mondja a fiatal férfi.

Csakhogy Michael és Robin megható története nem ér itt véget. A rendőrtisztről ugyanis kiderült, évekkel korábban – testvéreivel együtt – őt is eltaszították maguktól szülei, épp ezért elhatározta, hogy segít Robinnak felkutatni vérszerinti szüleit. “Pontosan tudom, mi jár a fejében, hiszen anno 20 évig próbáltam a vérszerinti anyám nyomára akadni” – árulta el.


Kép forrása: ABC News

Robin anyjáról egyébként nem sokat tudni, csak azt, hogy az eset után elkapták a rendőrök. Kiskorú veszélyeztetése miatt éveket börtönbe töltött, majd kitoloncolták Amerikából. “Most 45 év körül lehet, és a neve Sabrina Fabiola Diaz. Szeretnék rátalálni, hogy elmondhassam, megbocsátok neki” – zárta Robin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik