Élet-Stílus

Összejött fia 16 éves barátjával a 45 éves anyuka

A brit asszony elhagyta férjét, hogy a nála 29 évvel fiatalabb kamaszfiúval köthesse össze az életét.

“Nem tehettem ellene semmit. Szerelem volt első látásra” – mondja a most 25 éves William, aki mindössze 10 éves volt, mikor először találkozott legjobb barátja anyjával. A brit nő, Marilyn Buttigieg akkor 38 éves volt, és sokáig halvány fogalma sem volt arról, milyen hatással volt a kisfiúra, akit fia számítógépezni hívott át hozzájuk.

William a Mirror című brit lap riporterének elárulta, hat éven keresztül őrlődött a viszonzatlannak hitt szerelem miatt. “Nem volt bátorságom, hogy szóbahozzam az érzéseimet. Talán épp a túl nagy korkülönbség miatt” – vallotta be, majd hozzátette, nem hitte, hogy esélye lehet a nála jóval idősebb asszonynál. Végül 16 éves korában közölte a hétgyermekes Marilynnel, hogy szerelmes belé.


Kép forrása: mirror.co.uk

A kamaszfiú vallomásánál csak – az akkor már 44 éves – asszony reakciója volt meglepőbb: aki ahelyett, hogy egy legyintéssel elintézte volna a dolgot, komolyan vette William vallomását, és miután otthagyta férjét, járni kezdett vele. “A környezetünkkel nehezen tudtuk elfogadtatni, hogy egy pár vagyunk. Hiába telt el azóta tíz év, hiába bizonyítjuk évről-évre, hogy a kapcsolatunk egy életre szól, még mindig előfordul, hogy megbámulnak minket az utcán” – panaszolja az asszony, akinek meggyőződése, hogy a 29 évnyi korkülönbség nem nagy dolog.

“A kor csak egy szám, nem ez határozza meg azt, hogy milyen emberek vagyunk” – magyarázza. Hogy bizonyítsák, tényleg szeretik egymást, négy évvel azután, hogy összejöttek, a szerelmesek össze is házasodtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik