Élet-Stílus

Rég elvesztett anyjára talált rá a kollégái között

anya-lanya(960x640).jpg (örökbefogadás, )
anya-lanya(960x640).jpg (örökbefogadás, )

A 38 éves nő egész életében az édesanyját kereste, de arra nem számított, hogy épp a munkahelyén bukkan majd rá.

Pedig így történt. Azután, hogy az ohiói egészségügyi központtól kézhez kapta a születésére vonatkozó adatokat, és a Facebookon rákeresett szülőanyja nevére, a 38 éves La-Sonya Mitchell-Clark azzal szembesült, hogy a nő, akit egész életében keresett, az egyik közeli kollégája, Francis Simmons, akivel ráadásul egy irodában dolgozik.

Miután aludt egyet a sokkra, La-Sonya másnap eldöntötte, felhívja szülőanyját. “Fogalmam se volt mint mondok majd neki, szóval, mikor felvette, egyből a lényegre tértem és közöltem vele, hogy azt hiszem, a lánya vagyok” – mesélte a youngstowni WKBN-TV-nek könnyek között a lány, majd hozzátette, nagyon örült, mikor édesanyja az első sokk után arra kérte, találkozzanak.


Kép forrása: WKBN-TV

“Bármilyen furcsa is, én egész életemben vártam erre a találkozásra” – mesélte Francis, aki állítása szerint mindössze 15 éves volt, mikor La-Sonyát világra hozta. “Tudtam, hogy nem tarthatom őt meg, a szüleim nem engedték. De azóta, hogy az ápolók kivették őt a kezemből, és az örökbefogadó szüleihez vitték, kerestem őt. Persze még mindig alig hiszem el a dolgot, de nagyon boldog vagyok, hogy így alakult.”

La-Sonya a riporterek kérdésére elmondta azt is, az örökbefogadó szülei is boldogok, hogy ilyen hamar szülőanyja nyomára akadt. “Sose tiltottak a nyomozástól, sőt, ha lehet, még bátorítottak is, hogy ne adjam fel.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik