Élet-Stílus

Élete ajándékát kapta szülinapjára a tízéves kislány

Miután az összes barátja nemet mondott a bulijára, édesanyja a Facebook-népétől kért segítséget.

Hiába kezdte meg időben a szervezést, és hiába hívta meg kislánya minden létező barátját és osztálytársát lánya szülinapi bulijára, egy nappal az esemény előtt Jenny Moretter azzal szembesült, hogy nem lesznek vendégeik, mert mindenki lemondta a bulit.

 

Mivel az édesanya feltett szándéka az volt, hogy felejthetetlen szülinappal örvendeztesse meg tízéves lányát, nem hagyta annyiban a dolgot, és az internet népéhez fordult segítségért.

“Kedves Anyukák! A csodálatos kislányom, Mackenzie miatt írok most nektek, aki hamarosan tíz éves lesz. Most szombaton lesz a szülinapi bulija, ám úgy tűnik, hiába hívtam meg minden létező barátját és ismerősét, egyedül maradtunk. Volt, aki az utolsó pillanatban mondta le a bulit, de olyan is, aki egyáltalán nem is válaszolt arra a kérdésre, hogy jön-e, vagy sem” –

írta a kétségbeesett nő, majd a folytatásban elárulta, lánya Soto-szindrómában szenved, egy genetikai betegségben, ami miatt lassabban fejlődik, mint kortársai.

“Nehezebben tanult meg írni és beszélni mint ők, és a társas kapcsolatokkal is gondjai vannak, emiatt nehezen szerez barátokat. Szívszaggató látni, mikor az iskola udvarán egyedül játszik, hiszen anyaként azt szeretném, ha ő lenne a világ legboldogabb gyermeke.”

Jenny a poszt végén arra kérte azokat az anyukákat, akik olvassák a levelét, és akiknek van 9-11 éves gyermekük, hogy ha úgy érzik, szeretnék feldobni egy tízéves különleges napját, ugorjanak be a szülinapi bulira. Még akkor is, ha amúgy csak néhány percet tudnak maradni. Az édesanya kérése szerencsére nem talált süket fülekre, így másnapra több mint 300-an jelezték, hogy ott lesznek a bulin.

A nem mindennapi esemény után, Jenny a Facebookon köszönte meg mindenkinek a részvételt. Azt írta, szóhoz sem jut a meghatottságtól, és nagyon köszöni mindenkinek, aki vette a fáradtságot és benézett hozzájuk, hogy felköszöntse kislányát. “Sajnos nem emlékszem már mindannyiótok nevére, de az biztos, hogy sosem fogom elfelejteni, amit a lányomért tettetek. Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik