Élet-Stílus

Nekimentek az anyának, mert túl sokat posztolt a kislányáról

Az állítólagos barátok egy névtelen levélben közölték a friss anyukával, hogy halálosan unják a kislányáról készült fotókat.

“Nézd, Jade. Összeültünk a lányokkal, és arra jutottunk, tudnod kell, hogy tele a hócipőnk azzal, hogy az életetek minden percét dokumentálod…”

írja a durva hangvételű névtelen levél, amivel a minap egy elsőgyerekes ausztrál anyukát örvendteztettek meg állítólagos barátai. Eszerint Jade Ruthven azzal váltotta ki “barátai” haragját, hogy fél évvel a szülés után sem tud betelni kislányával, Addyvel, és a rendszeresen kiposztolt képekkel, és videókkal már túllőtt a célon.

“Mindannyiunknak van gyereke, akiért odáig vagyunk. Mert ki hinné, minden szülőnek a saját gyermeke a tökéletes. De! Nem megyünk velük mások agyára. “Új ruhácskát kapott.” Nagyszerű, akkor küldd el a róla készült képet CSAK annak, akitől a gyerek a ruhát kapta. “Lemászott a matracról” KIT ÉRDEKEL??? “Hat hónapos lett” NAGY ÜGY! Mielőtt legközelebb posztolsz egy képet a gyerekedről, állj meg egy percre és gondolkodj el azon, hogy ha az egyik ismerősöd csinálná ugyanezt, már rég kiborultál volna.”

És, ha mindez önmagában nem lenne elég lesújtó, a “szerző” még azt is hozzátette, reméli Jade mielőbb visszamegy dolgozni, mert akkor “bizonyára kevesebb időd lesz majd a Facebookon lógni.”


Elegük lett a túl sok posztból – Kép forrása: Facebook

Jade az ausztrál Daily Mailnek elmondta, mikor elolvasta a levelet – amiről a címzés hiányában először azt hitte, meghívó – hosszú percekig remegett a dühtől. “Álmomban se hittem volna, hogy a barátaim ennyire szívtelenek, azt meg pláne, hogy még annyi sincs bennük, hogy legalább felvállalják azt, amit rólam gondolnak” – mondta.


Kép forrása: rg wild photography

A fiatal anyuka az első sokk után úgy döntött, bosszút áll névtelen támadóin, ezért a levelet elküldte az egyik neves, ausztrál komikusnak, Em Rusciano-nak, aki a news.com.au oldalon hosszú cikkben hordta le a levél szerzőit.

“Ha nem tetszik, vagy nem vagy rá kíváncsi, rejtsd el a kiposztolt fényképet, és ne csinálj úgy, mintha egy poszt egyenlő lenne azzal, hogy az anya betörd a lakásodba, és kötelezett arra, hogy legalább három faladra tedd ki a gyereke életnagyságú fotóját. Nem.” A komikus hozzátette, egyértelmű, hogy Jade egy kicsit túlzásba viszi gyermeke életének online dokumentációját, ami egyesek számára idegesítő lehet. De ez még nem ok arra, hogy ilyen levelet írjanak neki.”

Jade végül nem csak Em Ruscianotól, de az internetezők nagy részétől pozitív visszajelzéseket kapott. Még egy Facebook csoport is alapult a támogatására, amihez több százan csatlakoztak azt hangoztatva, hogy ha valakinek nem tetszik a sok poszt, egyszerűen és szó nélkül törölje az anyukát az ismerősei közül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik