Élet-Stílus

Disznóvérben fürdik az örök fiatalságért

A 19 éves amerikai modellnek van egy hatalmas félelme, mégpedig az, hogy meg fog öregedni és oda a karrierje. De van egy megoldása.

Chanel még elég fiatal, bár a modellek világában ezt sosem lehet tudni, az MTV – ami nem a magyar 1-es, hanem az amerikai zenecsatorna – True Life (valós élet) című műsorában pedig különös szokásairól beszélt, amit már-már borzalmasnak is lehet mondani.

Az első különös szokása az, hogy disznóvérben fürdik, mert szerinte ezzel marad szép és fiatalos a bőre, bár az elég furcsa, hogy közben vegetáriánus, szóval ő nem megeszi a sertéseket, csak megfürdik a vérükben, írja a Daily Mail. „Megszállottja vagyok annak, hogy fiatal maradjak” – árulta el a lány élete vezérelvét.

Kép: Gawker

„A legnagyobb félelmem az, hogy megöregszem, ráncos leszek és megereszkedik a bőröm” – tette hozzá, majd mondott még egy-két bizarr tippet és trükköt, ami szerint beválik. Ezek között van, hogy szokott placentát enni (ami nem tudni, hogy egyeztethető össze a vegetarianizmusával), valamint napjában legalább tízszer arcot mos, elég erőteljesen, hogy mindenféle szennyeződést eltávolítson.

De mivel mos arcot? Van egy különleges, saját készítésű elixírje erre a célra, amiben van többek között fokhagyma, balzsamecet és olívaolaj is. A nagymamája nagyon aggódik unokája egészségéért és a furcsa fürdőt sem tartja a legjobb dolognak, de Chanel szerint ezzel nincs semmi probléma és amikor meglátja a véres fürdőt, nem tud megálljt parancsolni magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik