Élet-Stílus

A borsó meg a (pót)héja

cicus (cica, )
cicus (cica, )

Mai főszereplőink mind olyan zsengekorúak , akik barátra és pótszülőre leltek egy másik faj felnőtt egyedében: kutya, cicák és nyuszi egy megható kavalkádban.

(Az érzelmileg könnyen mozdíthatóak készítsék a zsepiket!)

Pittie-t és Kitty-t egy útszéli árokban találták, összebújva. Úgy tűnik, a kutyus elvesztette kölykeit, és az árva kiscica mellette talált menedéket.


Képek forrása: lovemeow.com

 

A párost átmenetileg egy texas-i állatklinika vette gondozásába: itt Pittie továbbra is lelkesen mosdatja Kitty-t, egymáshoz bújva alszanak, és úgy általában elválaszthatatlanok. Természetesen olyan örökbefogadót keresnek számukra, aki mindkettejüket vállalni tudja.

Bubbles, a nyuszigyerek csak egyhetes volt, mikor anyukája elpusztult. Őt Snugglepuss, a cica fogadta be, akinek szintén épp kölykei születtek. Úgy tűnik, a kis tapsifüles remekül beillik új testvérei közé.

Aztán itt van Uno. Ő triplán szerencsés: megvan az anyukája, ketten együtt kerültek ugyanahhoz a házhoz, és itt egy új barátra lelt, Louie személyében. A dalmata már korábban is barátkozott kiscicákkal, és most sem okoz csalódást. Nézzétek csak a videót!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik