Élet-Stílus

Megható üzenetet küldött asztronauta apukájának a 13 éves lány

uzenet(960x640).jpg (üzenet, )
uzenet(960x640).jpg (üzenet, )

Stephanie olyan üzenetet szeretett volna készíteni, ami elég nagy ahhoz, hogy apukája azt még az űrből is lássa.

És láss csodát: 11 autónak, ugyanennyi képzett sofőrnek, és a minden részletre kiterjedő, alapos szervezésnek köszönhetően, Stephanie álma januárban valóra is vált. Olyan üzenetet hagyott apukájának a nevadai, régóta kiszáradt Delamar-tó medrében, amit az asztronauta papa még az űrből is látott.


“Steph szeret téged”
Kép forrása: Youtube

“Olyan nagynak kell lennie, mint a város, amiben élünk” – mondta a projekt kezdetén a houstoni Stephanie, akinek ötletét a Hyundai csapata igyekezett megvalósítani. Tizenegy autót küldtek a kiszáradt tómederbe, majd a kocsik összehangolt mozgásával elkészítették a világ legnagyobb “keréknyom” rajzát, ami nem csak hogy pontosan mása Stephanie kézírásának, de ráadásul olyan hatalmas, hogy még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

Hogy ezek után vajon sikerült-e az autóknak eljuttatni a szívhez szóló üzenetet a címzetthez? Nézzék meg a videóban:

A videóhoz készült egy “Így készült” – kisfilm is, amiből kiderült, a keréknyom-rajzot végül egy akkora területen hozták létre, ami másfélszer akkora, mint a New York-i Central Park. A projekt vezetője szerint a legnagyobb kihívást a rajz mérete okozta, de komoly kihívást jelentett az időjárás is. A Guinness-rekorder üzeneten koreai, Los Angeles-i és európai csapatok dolgoztak együttes erővel, mindezt azért, hogy mosolyt csalhassanak egy kislány arcára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik