Élet-Stílus

Elegancia, amire nem számítottál volna a fürdőszobában!

Néhány éve elképzelni sem tudtuk volna, hogy a tisztálkodás szentélyében a fehér és világos helyett a sötét színek domináljanak. Mostanáig! Az elegancia utat talált a fürdőszobába, ennek pedig ékes bizonyítéka a fekete szín térnyerése a részletekben, a csempétől a FOGMOSÁSIG.

A Curaprox igyekszik mindig egy lépéssel megelőzni a korát. Ennek az innovatív gondolkodásnak az eredményeként megérkezett a svájci prémium fogkefék zászlóshajója, a CURAPROX CS 5460 ultrasoft limitált szériája, a letisztult, mégis markáns és különleges megjelenésű FEKETE KOLLEKCIÓ.

Ha valaki azt gondolta volna, hogy neki már nem lehet újat mutatni a fogmosás területén, még ő is elismerő pillantásokkal fogadja majd az új színt, amelyet csakis a Black Edition képes a fürdőszobánkba vinni. Hiszen valljuk be, a fogmosás nem vált ki belőlünk különösebb ingereket, sőt, a legtöbbször unottan, a reggeli vagy az esti fáradtságtól lelassulva állunk a tükör elé, és végezzük el a kötelezőnek tekintett sikálást. De miért ne lehetne ez másként? Miért ne váltanánk olyan fogkefére, amely képes érzelmeket kiváltani belőlünk, amely jól mutat a kezünkben, és egyediségének köszönhetően mindig kicsit megbizserget, ha meglátjuk a mosdó környékén.

Miért ne lehetne a fekete mostantól az a szín, ami kedvet csinál a fogmosáshoz?
Gondoljuk elegánsnak, letisztultnak, különlegesnek, szokatlannak, illessük bármilyen jelzővel, mindenkiből képes erős érzelmeket kiváltani a Curaprox Black Edition, és biztosan kézbe akarjuk majd venni, hogy részesei lehessünk a fogmosás legújabb arculatváltásának.

Természetesen a fekete bűvöletében se feledkezzünk el a fogak legfőbb ellenségéről: a kártékony baktériumokat tartalmazó lepedékről, amelyet a puha sörtéjű Curaprox fogkefék képesek az íny és fognyak sérülése nélkül, teljes mértékben eltávolítani. A Curaprox ugyanis a kíméletes fogtisztítást tekinti hitvallásának, amely sajnos még mindig nem evidencia, hiszen sokan gondolják úgy, hogy az erős sikálás éri el a legjobb eredményt. Pedig helyes fogmosási technikával és egy puha, de sűrű fejű fogkefével tehetünk a legtöbbet a fogaink tisztaságáért. Válaszd a CURAPROX CS 5460 ultrasoft fogkefét, ami több mint 5400 ultrafinom CUREN® sörtéjének hála nemcsak kíméletesen, de alaposan is tisztít!


A fogak felületi tisztításán túl, persze mindig oda kell figyelni a fogak és az íny találkozásánál található ún. ínyszéli barázdák és a fogközök alapos tisztítására is, hiszen ezeken a helyeken alakul ki leggyakrabban fogszuvasodás, ínygyulladás és később fogágybetegség is. A fogközök tisztítására a CURAPROX fogköztisztítókat ajánljuk, az ínyszéli barázdák rendben tartására pedig a már említett Curaprox 5460 fogkefék a legalkalmasabbak.

További információ: www.sagerdental.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik