Élet-Stílus

Meghívta a vendéglős a kukázókat

meghívás (meghívás)
meghívás (meghívás)

„Ha megtehetem, hogy én legyek az, aki kinyújtja a kezét mások felé, nem kérdés, hogy megteszem” – mondta az étteremtulajdonos.

Megdöbbentette egy oklahomai étterem tulajdonosát, hogy élelem után kutatva feltúrják az üzlet kukáit és úgy érezte, hogy tennie kell valamit. De ahelyett, hogy elzárta volna a szemetet vagy elkergette volna a kukázókat, úgy döntött: meghívja a nehéz sorsú embereket egy rendes ebédre.

Ashley Jiron azt mondta: elszorult a szíve azon, hogy vannak emberek, akik annyira szegények, hogy az étterme kukáiban kell ennivalót keresniük. „Emberi lény vagy, aki többet érdemel annál, minthogy a kukánkban keressen élelmet. Kérlek, gyere be nyitvatartási idő alatt egy ebédre, nem kérdezünk semmit” – írta ki az étteremre. Ashley tart attól, hogy lesznek olyanok, akiket a büszkeség visszatartana attól, hogy elfogadják a meghívást, de arra biztatja őket, hogy ne törődjenek ezzel, mert mindenkire ráfér egy kis kedvesség.

 Fotó: Instagram

„Azt gondolom, mind kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy rászorulunk valakinek a segítségére és szükségünk van arra, hogy valaki kinyújtsa felénk a kezét. Ha megtehetem, hogy én legyek az, aki kinyújtja a kezét, nem kérdés, hogy megteszem” – mondta az étteremtulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik