Élet-Stílus

49 év után látta viszont halottnak hitt gyermekét

talalkozas(960x640).jpg (találkozás, )
talalkozas(960x640).jpg (találkozás, )

A 76 éves amerikai nő öt évtizedig abban a hitben élt, hogy első gyermeke halva született.

Ám, ahogy az a közelmúltban minden kétséget kizáróan kiderült, 49 évvel ezelőtt hatalmasat hibáztak a St. Louis-i kórház szülészetén: összecserélték ugyanis a most 76 éves Zella Jackson-Price, és egy másik, vele egyidőben szülő asszony gyermekét. Csakhogy, míg Zella lánya dacára annak, hogy három hónappal korábban érkezett, élt, a másik asszony gyermeke meghalt.

“Emlékszem, hosszú órákig azt se tudtam, mi van a gyermekemmel. Az orvosok a szülés után felkapták, és elrohantak vele. Ekkor láttam utoljára” – mondta a New York Daily News című amerikai lapnak Zella, majd hozzátette, végül csak három órával a szülés után közölték vele, hogy gyermeke nem élte túl a szülést.


Kép forrása: KITV

Miközben Zella az első gyermekét gyászolta, lányát egy gyermektelen pár fogadta örökbe. Gilmorék a kórházi személyzettől úgy tudták, kislányukról, akinek a Melanie Diane nevet adták, lemondott az édesanyja. Melanie a következő években a családnál nevelkedett, és csak nevelőanyja halála után, 20 éves korában döntött úgy, hogy felkeresi biológiai szüleit.

Édesanyját végül mégsem a 3 éves kora óta siket Melanie, hanem az ő gyermekei találták meg az internet, és egy DNS-teszt segítségével. Az, hogy Zella Jackson-Price személyében valóban vérszerinti nagyanyjukra bukkantak rá, márciusban vált teljesen bizonyossá, mikor megérkezett a kért DNS-vizsgálat eredménye, és 99,9997%-os egyezést mutatott.

Csak ezt követően közölték a jó hírt édesanyjukkal, akinek még egy rögtönzött videochatet is összehoztak az anyukájával, íme:

A család ezt követően egy internetes adománygyűjtő oldal segítségével összegyűjtötte azt a 8 ezer dollárt, ami nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy anya és lánya közel ötven év elteltével, először átölelhesse egymást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik