Élet-Stílus

Arra tért magához a kómából, hogy megszületett a kisfia

Azután, hogy decemberben súlyos autóbalesetet szenvedett, a kismama kómába esett. Orvosai azt mondták, sosem tér magához, mégis felébredt.

Azután, hogy öt hónapig feküdt magatehetetlenül, öntudatlan állapotban, a héten csodával határos módon felébredte az a 20 éves tennessee-i nő, akinek gyógyulásában még az orvosai sem bíztak. A kismama a várandóssága ötödik hónapjában járt, amikor tavaly decemberben súlyos autóbalesetet szenvedett. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy szinte azonnal kómába esett, és bár orvosai minden tőlük telhetőt megtettek, nem sokkal később közölték Sharista Giles családjával a rossz hírt: hogy szerettük valószínűleg sosem tér majd magához.


Képek forrása: ABC News

Az azóta eltelt öt hónapban Sharista folyamatos orvosi megfigyelés alatt állt, januárban pedig császármetszéssel világra segítették kisfiát is, aki – mivel jóval a szülés kiírt időpontja előtt született – élete első néhány hetét az újszülött intenzív osztályon töltötte.

A kisfiú, aki alig egy kilóval jött a világra, ma már jól van, és orvosai szerint szépen gyarapodik. A legfrissebb információk szerint már két és fél kilónál is többet nyom. Az elmúlt napokban azonban nem csak a kisfiú, de édesanyja állapotában is nagy javulás történt. Sharista ugyanis a hét végén váratlanul kinyitotta a szemét – számolt be az amerikai ABC News hírcsatorna.

 

Nagynénje elmondása szerint a fiatal nő felismeri a körülötte levőket, amit a kezük megszorításával jelez. Sőt, mi több, fényképen már újszülött kisfiával is találkozott. “Amikor az apja megmutatta neki a kisfiú fényképét egyértelműen úgy fordította a fejét, hogy alaposan szemügyre vehesse a képet” – tette hozzá.

A család azt mondja, bár a javulás látványos, a kezelőorvosok egyelőre nem szeretnének elhamarkodott következtetéseket levonni Sharista állapotára vonatkozóan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik