Élet-Stílus

Öngyilkos lett a rosszul sikerült hátműtét miatt

depresszió (depresszió)
depresszió (depresszió)

Az 56 éves nő azután vetett véget az életének, hogy orvosai közölték vele, nem tehetnek érte semmit.

“Az elmúlt 18 hónapban folyamatosan romlott az állapota. A nap szinte minden másodpercében fájdalomban élt” – nyilatkozta az 56 éves Sandra férje a Mirrornak. A férfi a brit lapnak azt is elmondta, felesége kálváriája két éve kezdődött, mikor kiderült, hogy állandósuló hátfájdalmait porckorongsérv okozza. “Az orvos javasolta neki, hogy műttesse meg a hátát, és mivel Sandra minden vágya az volt, hogy megszabaduljon a fájdalomtól, belement az operációba.”

Csakhogy a kezelés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ahogy az Sandra férjének vallomásából is kiderült, az asszony állapota rosszabbra fordult, a fájdalmai pedig egy idő után már nem csak a hátában, de a lábában, a karjában, sőt, még az ujjaiban is jelentkeztek. “Néhány hónappal az első beavatkozás után már követelte orvosától, hogy műtse őt meg újra. Ekkor már olyan erős fájdalmai voltak, hogy a morfium se tudta őket csillapítani.”

A férj szerint, noha sor került a második operációra, a fájdalom ezután se csillapodott. “Néhány héttel ezelőtt az orvosok közölték Sandrával, hogy nincs remény, hogy nem tehetnek semmit azért, hogy jobban érezze magát. Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban” – mondta a férfi, majd elárulta, felesége az öngyilkossága napján azt mondta neki, hogy vásárolgatni megy. “Nem sokkal később már a rendőröket hívtam, gyanús lett ugyanis, hogy nem akarta, hogy elkísérjem. De így is elkéstem.”

Mire a rendőrök megtalálták, a kétgyermekes édesanya már levetette magát a parkolóház tetejéről. “Csak az vígasztal, hogy most már fájdalom nélkül élhet” – tette hozzá férje, aki szerint felesége vidám és optimista lényét a két év alatt teljesen felőrölte a betegsége.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik