Élet-Stílus

Haldokló kisfiuk kérésére házasodtak össze

eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )
eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )

A szülők két nap alatt hozták össze az esküvőt, és végül a kórházban, a Canterbury érsek külön engedélyével mondták ki az igent.

Amikor a 21 éves Jemma és 28 éves párja, Craig megtudta, hogy közös gyermekük egyetlen kívánsága az, hogy végre összeházasodjanak, egy percig sem halogatták tovább a dolgot. Alig két nap alatt mindent megszerveztek, és ebbe a rövid időbe még az is belefért, hogy történelmet írjanak. Ők lettek ugyanis az első olyan házaspár, akiket a Canterbury érsek külön engedélyével adtak össze a kórházban.


Képek forrása: Facebook

A brit törvények ugyanis nem teszik lehetővé azt, hogy két teljesen egészséges ember egy kórházban mondja ki a boldogító igent. Abban az esetben, ha az egyik, vagy a másik házasulandó súlyos beteg, kórházi ágyhoz kötött, a törvény elnéző, és engedélyezi a kórházi ceremóniát, csakhogy Craig és Jemma esetében nem erről volt szó.

A pár ötéves kisfia, a kis Corey Edwards az, aki súlyos betegsége miatt hosszú ideje képtelen elhagyni a kórházat. “Alig héthónapos volt, mikor az orvosok komplex, veleszületett szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Azóta nyolc nyitott szívműtétje volt, és számtalan kezelésen esett át, de az állapota nem hogy nem javul, hanem egyre csak romlik” – panaszolja a kisfiú édesanyja, Jemma, majd elárulja, Craiggel korábban is tervezték már az esküvőt, de nem szerettek volna egy ceremóniát, ahol kisfiuk nincs jelen.

 

A pár végül a kórházi kápolnában mondta ki a boldogító igent, a nászéjszakát pedig kisfiuk szobájában, és ágya mellett töltötték. “Lehet, hogy nem pont úgy zajlott, ahogy azt megálmodtam, de az is biztos, hogy ezt a napot sosem fogom elfelejteni” – ezt már Corey édesapja, Craig nyilatkozta, aki boldog, hogy élete legszebb napján minden, számára fontos ember jelen lehetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik