Élet-Stílus

25 év után találta meg fiát – a Facebookon

Darren Goddard, Lewis Helget (Darren Goddard, Lewis Helget)
Darren Goddard, Lewis Helget (Darren Goddard, Lewis Helget)

A brit katona Németországban szolgált, ott ismerkedett meg gyermeke anyjával. Házasságuk viszont hamar tönkrement és ott kellett hagynia családját, ezt az apa és a fiú is nehezen dolgozta fel.

25 év után talált rá fiára egy brit katona, mégpedig a Facebookon – a 48 éves férfi egy közösségi portálon bukkant rá egy Facebook-oldalra, amit a fiú azért hozott létre, hogy megtalálja apját.

Darren Goddard épp negyed százada hozta meg azt a döntést, hogy elhagyja családját – feleségét és 18 hónapos fiát –, mert tönkrement a házassága. Goddard brit katonaként Németországban szolgált, ott ismerte meg gyermeke anyját. Két évi házasságuk után a férfi autóbalesetet szenvedett, ami véget vetett katonai karrierjének. Emiatt súlyos depresszióba zuhant, ez vetett véget kapcsolatuknak. A férfi fájdalmas döntést hozott: visszament Angliába, azzal a tudattal, hogy többé nem láthatja fiát.

Goddard később újranősült, egy lánya született, aki most 15 éves – ő beszélte rá, hogy regisztráljon a Facebookon. A férfi viszont nem nagyon látta hasznát a közösségi oldalnak, ezért épp törölni akarta regisztrációját, amikor szembejött vele az az üzenet, amelyben a most 27 éves fia őt kereste. A fiú most is Németországban él, márciusban találkoztak először 25 év után. Egy hetet töltöttek együtt.

Az apa szerint most már teljes az élete: nem múlt el úgy nap, hogy ne gondolt volna a fiúra, ezért nagyon boldog volt, hogy végre megölelhette és láthatta, hogy mennyi mindenben hasonlít rá. A fiú is örült a találkozásnak, azt mondta, nagyon fontos volt számára, hogy megismerhesse az apját.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik