Élet-Stílus

Vírusszerűen terjed a heroint túladagoló fiú fotója

A 18 éves fiú képeit édesanyja osztotta meg a világgal: elrettentésül. Azt szeretné, ha mindenki látná milyen következményekkel járhat a drogfüggőség.

“A 18 éves fiam drogfüggő, akinek három éve vannak komoly drogproblémái” – kezdi Facebook-bejegyzését a kétségbeesett amerikai anya, aki posztjával azt szeretné elérni, hogy a drogfüggőséget egyik szülő se vegye félvállról. Hogy szavainak nyomatékot adjon, Kelly Smith-Miller képeket is mellékelt kórházban fekvő gyermekéről, aki a közelmúltban túladagolás miatt került magatehetetlen állapotba.

“Brayden valamikor szerda éjjel halálos mennyiségű heroin és Xanax egyvelegét juttatta a szervezetébe” – folytatódik a poszt. “A fiam legkevesebb hét óráig feküdt magatehetetlenül, saját hányásában, orvosi segítség nélkül. Senki nem hívott hozzá mentőt, vélhetően azért, mert féltek a következményektől.” Kelly posztjából kiderül, hogy Brayden végül kapott orvosi segítséget, sőt, orvosai jóslatai ellenére, az éjszakát is túlélte.


Kép forrása: Facebook / Kelly Smith-Miller

“Sosem felejtem el, hogy aznap éjjel legkevesebb két orvos jött oda hozzám, hogy közölje, a gyermekem nem éri meg a másnapot. Brayden tüdeje és a veséi leálltak, a szíve alig-alig vert, a testhőmérséklete jóval az átlag alatt volt, a fiam ennek ellenére végül túlélte a dolgot, de mint kiderült, súlyos árat fizetett: agykárosodása lett.”

Az anya beszámolója szerint a fiú napokig feküdt kómában, gépekhez kötve, élet és halál között. És bár azóta felébredt, és önállóan lélegzik, agysérülése miatt valószínűleg sosem lesz már a régi. A poszt végén Kelly elárulta azt is, miért osztja meg ország-világgal élete legnagyobb drámáját. Azt írja, nem szeretné, ha bárki sajnálná, vagy szánná a helyzet miatt, amibe került, ehelyett azt szeretné, ha ismerősei és barátai megosztanák a képeket, és ha van kamasz gyerekük, nekik is megmutatnák.

“Szeretném, ha mindenki tudná, mi történhet azzal, aki a heroin rabjává válik” – írta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik