Élet-Stílus

Köveket evett a terhessége alatt a fiatal nő

kismama(1)(960x640).jpg (kismama, )
kismama(1)(960x640).jpg (kismama, )

Tudta, hogy bizarr szenvedélye miatt elveszítheti a babát, mégsem hagyott fel a kőevéssel.

“Ha meglátok egy bizonyos típusú, vagy formájú követ, még most is összefut a nyál a számban” – mondta a TLC műsorában Silvia, akinek vezetéknevét saját kérésére nem hozták nyilvánosságra. A műsorból kiderült, a fiatal nő egy meglehetősen furcsa, veleszületett evési rendellenességben, az úgynevezett PICA-szindrómában szenved, aminek következtében olyan dolgokat kíván meg, melyek emberi fogyasztásra teljesen alkalmatlanok.


Képek forrása: TLC 

“Mióta az eszemet tudom, gondot jelent a betegségem” – mondta a fiatal nő, majd hozzátette, a kőevés miatt gyakorlatilag állandó vendégévé vált a kórházaknak. “Fel se tudom sorolni, hányféle betegséget okoztak már a kövek a gyomromban, da a legnagyobb veszélyt akkor jelentették, mikor nagy sokára teherbe estem” – teszi hozzá.

 

A fiatal nőt orvosai figyelmeztették, hogy ha folytatja a kőevést, azzal árthat gyermekének, sőt mi több, kockára teheti az életét is, Silvia ennek ellenére képtelen volt lemondani szenvedélyéről. “Mindent megpróbáltam. Hasonló méretű és formájú cukorkákkal próbálkoztam, még a magokat is kipróbáltam, de semmi sem segített. Mindig visszaestem” – vallotta be, aztán elárulta azt is, hogy kisfia végül jóval a kiírt időpont előtt jött a világra. “Lehet, hogy koraszülött, és kicsit kisebb, mint a többiek, de egészséges, és ez az, ami számít, mert tudom, hogy sokkal rosszabb is történhetett volna” – zárta a vallomását Silvia, aki elárulta, mióta gyermeke megszületett, sokkal könnyebben tartja kordában furcsa betegségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik