Élet-Stílus

Magához tért a kómából, miután le akarták kapcsolni a gépekről

Hiába győzködték feleségét az orvosok, az asszony nem adta fel a reményt. Hazavitte szerelmét, aki ma már újra beszél és épp járni tanul.

“Tudtam, hogy visszajön. És azt is tudtam, hogy van elég erőm ahhoz, hogy segítsek neki felépülni” – válaszolta Danielle Davis az amerikai WTOC csatorna riporterének, amikor arról kérdezte, miért nem egyezett bele abba, hogy az orvosok lekapcsolják férjét, Briant az őt életben tartó gépekről.


Képek forrása: The Davis Family

A georgiai fiatalasszony három hónappal az esküvője után szembesült élete dilemmájával, miután férje súlyos motorbalesetet szenvedett. “Az ütközés miatt megsérült az agya és kómába esett. A gépek tartották őt életben, legalábbis ezt mondták az orvosok, akik időről-időre megpróbáltak meggyőzni arról is, hogy nincs remény.”

Danielle elárulta azt is, Brian kezelőorvosa egy alkalommal azt mondta, a helyében már rég lekapcsolta volna a férfit a gépekről. A feleség azonban kitartott, és kijárta, hogy Briant hazaszállítsák, hogy a nő maga gondoskodhasson a magatehetetlen férfiről. “Hetek, hónapok teltek el úgy, hogy Brian állapotában nem volt változás. Már-már feladtam a reményt, mikor váratlanul kinyitotta a szemét.”

 

A férfi kezdetben nem emlékezett senkire: se a feleségére, se a családjára, de idővel visszanyerte emlékeit, sőt, feleségének köszönhetően beszélni is megtanult. “Most épp járni tanul, és biztos benne, hogy hamarosan úgy megy majd neki, mint a balesete előtt” – mondja büszkén az asszony, aki férje orvosi költségeit egy GoFundMe oldal és jószívű adományozóik segítségével fedezi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik