Élet-Stílus

Nem sokkal azután, hogy kézbe vette dédunokáját, meghalt

A 101 éves asszony, aki az utolsó napig tele volt életörömmel, még megérte, hogy találkozzon újszülött dédunokájával.

Sosem látott népszerűségnek örvend a fotó, amin egy dédnagymama látható újszülött dédunokájával – számolt be az amerikai CBS. A szóban forgó felvételt az amerikai édesanya, Sarah Hamm készítette kéthetes kislányáról akkor, amikor 101 éves dédnagymamája először kézbe vette őt.


Kép forrása: Facebook / Sarah Hamm

“Aznap engedtek ki minket a kórházból, és úgy döntöttem, jó ötlet lenne, ha a kislányommal meglátogatnánk a nagyit, aki akkor már egy ideje kórházban feküdt az egészségi problémái miatt” – magyarázta a hírcsatornának Sarah, majd hozzátette, a fotót ő készítette és álmában se gondolta volna, hogy hamarosan egy egész világ nézegeti majd.

Pedig így lett. Alig egy héttel a kép készülte uátn Sarah nagymamája, Rosa Camfield váratlanul meghalt. Hogy tisztelegjen emlékének, Sarah aznap közzétette a fotót, mely innentől kezdve megállíthatatlanul terjedni kezdett az interneten: mostanra több mint 77 ezer megosztást és 2,5 millió lájkot gyűjtött.

A képet megosztotta a Life of Dad című oldal is, aminek szerkesztője, Patrick Quinn elmondta, meglepetésként érte őket a kép nagy sikere. “Persze reméltük, hogy néhány olvasónkat megérinti majd, de azt nem is reméltük, hogy ilyen hatást vált majd ki” – nyilatkozta, majd hozzátette, olvasóik azóta saját, több generációt ábrázoló képeiket töltik az eredeti kép alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik