Élet-Stílus

Kóbor kutyák őrizték az állatbarát asszony koporsóját

temetes(2)(960x640).jpg (temetés, )
temetes(2)(960x640).jpg (temetés, )

A család azt mondja, a négylábú társaság így köszönte meg idős szerettüknek a több évtizedes, lelkiismeretes törődést.

“Anyám egész életében rajongott az állatokért. Nem is emlékszem olyan időszakra, hogy a ház körül ne lett volna mindig legalább kettő, de inkább több kutya vagy macska” – mondta az ABC amerikai hírcsatornának Patricia Urrutia, majd hozzátette, édesanyja utolsó éveiben már nem fogadott be állatot, ehelyett a környéken lévő kóbor jószágokat gondozta nagy odaadással.

 

Margarita Suárez végül március közepén halt meg, egy hosszan tartó, súlyos betegség miatt. Az ABC hírcsatorna az asszony temetése után kereste meg lányát, miután Patricia a Facebook-oldalán közzétett néhány képet édesanyja nem mindennapi temetéséről. A szóban forgó képeken jól látszik, hogy az állatbarát asszonyt utolsó útjára nem csak családja, de pártfogoltjai; egy csapat kóbor kutya és macska is elkísérte. A fotókat azonnal osztani kezdték a netezők: a mai napig több mint 200 ezren lájkolták, és legalább 50 ezren megosztották.

 

“Még csak nem is olvastam hasonlót korábban” – mondta Patricia, majd hozzátette, a temetkezési vállalkozó is tehetetlenül állt a jelenség előtt, mivel állítása szerint ezt megelőzően még nem volt példa arra, hogy a környék kóbor kutyái temetést zavartak volna meg. “Furcsa mód az első meglepetésem után, örültem annak, hogy ott vannak velünk” – árulta el Patricia, aki ma már úgy érzi, a kóbor állatok ezzel köszönték meg édesanyjának azt a sok mindent, amit életében értük tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik