Élet-Stílus

Öngyilkos akart lenni a csúnya menyasszonya miatt

fuldoklo(960x640).jpg (fuldokló, )
fuldoklo(960x640).jpg (fuldokló, )

Miután találkozott jövendőbelijével, akit szülei választottak ki számára, a kétségbeesett férfi úgy döntött, inkább megöli magát, mintsem hogy nősüljön.

“Szörnyen neki lehetett keseredve, ha úgy érezte, az öngyilkosság az egyetlen megoldás” – nyilatkozta később, a történtekkel kapcsolatban az az ügyeletes rendőrtiszt, aki megmentette a férfi életét. Hou Kunshan a People’s Daily Online című lapnak azt is elmondta, csak a szerencsének köszönhető, hogy a fiatalember életben maradt.


Képek forrása: Shanghaiist

“Épp a környéken járőröztem, amikor furcsa hangokra lettem figyelmes. Közelebb mentem a folyóparthoz, akkor vettem észre a vízben hánykolódó testet” – mesélte, majd elmondta, miután meggyőződött róla, hogy a férfi fuldoklik, értesítette a tűzoltókat, majd a férfi után ugrott. “Tudtam, hogy egyedül nem tudom majd a partra vonszolni, ezért igyekeztem a víz felszín felett tartani őt, míg a segítség meg nem érkezik.”

 

A rendőr igyekezete nem volt hiábavaló, ugyanis a People’s Daily Online beszámolója szerint a kétségbeesett fiatalember maradandó sérülések nélkül felépül majd. A lap úgy tudja, a neve elhallgatását kérő férfi azután döntött úgy, hogy véget vet életének, hogy találkozott jövendőbelijével, akit a szülei választottak ki számára.

 

Mivel a fiú ízlése szerint a lány túl csúnya volt, ám szembemenni szülei akaratával nem mert, a fiatal férfi úgy döntött, öngyilkos lesz. Az egyik szemtanú, a 25 éves Qan Tsui – aki a mentésről képeket is készített – a lapnak elárulta, a férfi arccal lefelé úszott, mikor a rendőr utánaugrott. “Ha nem cselekedett volna azonnal, a férfi minden bizonnyal meghalt volna” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik