Élet-Stílus

Egy fával akar összeházasodni egy nő

Több katasztrófával végződött kapcsolat után végre megtalálta élete szerelmét, Timet, a nyárfát.

A brit Closer magazinnak (és a 9gag-nek) köszönhetően ismerte meg a világ a 31 éves Emma McCabe-t, aki annyira beleszeretett egy londoni nyárfába, hogy szeretne összeházasodni vele. „Teljesen kielégíti az érzelmi és szexuális szükségleteimet” – mondta el a nő a lapnak. Majd hozzátette: soha nem volt olyan jó a szex, mint Timmel, a fával.

 

Elmondása szerint szerelme sokkolta a családját, akik abban bíznak, ez csak egy múló szeszély, de ennek ellenére teljesen támogatják, mert tudják, milyen sokat jelent számára Tim. „Az érzéseim valódiak, és nincs szégyenérzetem – tette hozzá. McCabe 29 éves volt, amikor felfedezte, milyen erősen vonzódik a fákhoz. Egy szakítás után volt, és egy parkban üldögélt egy nagy tölgyfa alatt, amikor azt vette észre, hogy a törzsét simogatja. Majd megölelte a fát, és érezte, hogy az érintéstől felizgul. „Zavarodott voltam, és szégyenkeztem.”

Timmel egy évvel később találkozott, és hetente négyszer látogatja meg, de néha csak beszélget vele, és nincsen semmi szex. „Az emberek elítélhetnek, de Tim boldogabbá tesz mint bármelyik férfi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik