Élet-Stílus

45 éves szerelmes levelet talált egy kisfiú az erdőben, amit nagyapjának címeztek

45-eves-szerelmeslevel(960x640).jpg (levél, )
45-eves-szerelmeslevel(960x640).jpg (levél, )

Egy történet, ami után az ember elgondolkodik, hogy talán tényleg nincsenek véletlenek.

Amikor a kilencéves Nolan Rogers elkóborolt körülnézni a dél-karolinai Murray-tó egyik kis szigetén egy családi kirándulás alatt, és rábukkant egy palackba zárt üzentre a parton, azt gondolta, talán egy kalóz kincstérképére bukkant. A valóság azonban még ennél is megdöbbentőbb volt – írta a The State című lap. A kisgyerek ugyanis egy szerelmeslevelet talált, amit 45 éve nem másnak címeztek, mint nagyapjának.

Az üdítősüvegbe zárt levelet a gyerek azonnal megmutatta anyjának, aki férjével együtt gyorsan átfutotta, tartva attól, hogy esetleg olyan szerepel benne, ami nem való egy kisgyereknek. Viki Garrick a papírtörlőre írt levél megkopott írásából alig tudott kivenni valamit, csak néhány kifejezést, ami egyértelművé tette, hogy egy szerelmes üzenetről van szó. És az aláírást, ami csak egy keresztnév volt: Diane.

Ekkor még csak nem is sejtették, hogy a levél kinek volt címezve. Szerencsére Garricknek nagyon ismerős volt az aláírás, és a levélről készített fényképet elküldte egyik barátnőjének, Diane Bryantnek, aki azonnal felismerte, hogy miről van szó. Mint elmondta, 13 éves volt, amikor a levelet írta kamaszkori szerelmének. Aki nem volt más, mint egy bizonyos Mike Rogers. Nolan nagyapja.

A most 58 éves nő egy templomi kiránduláson volt a Murray-tónál, amikor megírta a levelet Rogersnek, aki nem lehetett ott vele, majd a tóra bízta az üzenetet. „Teljes szívemből hittem, hogy valamikor el fog jutni hozzá” – mondta el Bryant.

  

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik