Élet-Stílus

30 év után, a neten bukkant elveszett testvérére a magyar nő

testvérek (testvérek)
testvérek (testvérek)

A fiatal nő húga pár hónapos volt, mikor utoljára látták egymást. Azt hitte, örökre elvesztette. Tévedett.

Noha tudta, nagyon kicsi az esélye annak, hogy sikerrel jár, Veronika úgy döntött, a Facebook segítségével kutatja fel kishúgát, akit három évtizeddel ezelőtt szakítottak el tőle. A fiatal nő a Blikknek elmondta, hetek teltek el bármiféle eredmény nélkül, és már-már feladta, amikor váratlanul levele érkezett.

Az elveszett testvér, Katalin jelentkezett, aki olyan dokumentumokat küldött Veronikának, amik meggyőzték őt arról, hogy nem szélhámossal áll szemben. Mint kiderült, a testvérek egy tanyán nőttek fel, ahol szüleiktől szeretet helyett mostoha bánásmód volt az osztályrészük. Nevelőintézetbe kerültek, ahonnan a kisebbik lányt, Katalint hamar örökbefogadták.

Veronika az intézet falai közt ragadt, és bár sokáig inkább temette a múltat, mintsem szembe nézzen vele, most úgy érezte, itt az ideje, hogy végre felvegye a kapcsolatot testvérével. A két lány egyelőre csak leveleket vált, Katalin ugyanis egyelőre szeretné megkímélni nevelőszüleit a nem várt tehertől, főleg azért, mert a lakókörnyezetükben úgy tudják, Katalin az édesgyerekük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik