Élet-Stílus

Ezrek csinálnának gyereket a szexi lánynak – tévedésből

Egy kanadai nőt ostromolnak a Facebookon, mert orosz névrokona online keresett partnert.

Nemrég a világsajtó felkapott egy sztorit: egy 29 éves orosz nő, bizonyos Elena Komleva a közösségi oldalán hirdetett bizarr versenyt – tudatta, hogy keres valakit, aki segítene neki teherbe esni. A cseljabinszki lány borzasztóan megunta, hogy anyja állandóan nyaggatja az unoka miatt, és végső elkeseredésében hirdetéssel próbálta megoldani ezt a kínos ügyet.


Az eredeti hirdetés a Vkontakte oldalon

Amikor a híroldalak beszámoltak a történetről, néhány online lapban elkövettek egy csúnya bakit: a Facebookon egy másik Elena Komlevát találtak meg, aki nemhogy nem orosz, de egyenesen kanadai; és az ő képeivel illusztrálták a sztorit, ráadásul még fel is tüntették a lány profilját a cikkekben. Hogy egymást másolva voltak ennyire hanyagok az újságírók, vagy külön-külön voltak hülyék, azt nem tudni, de a történet szempontjából nem is érdekes).


A sztori egy holland lapban – a kanadai Elena fotójával (forrás: ad.nl)

A kanadai Elena (aki amúgy 6 évvel fiatalabb névrokonánál) eléggé meglepődött, amikor egy szép napon üzenetet kapott egy ismeretlen úrtól, aki közölte vele, hogy szívesen segítene a megtermékenyítés ügyében.

Mire Elena észbe kapott, és rátalált az interneten a névegyezés miatti bakira, elkezdtek őrült iramban szaporodni Facebook-oldalán a like-ok, és csőstül jöttek a személyes üzenetek is. A követőinek száma néhány nap alatt háromszázról kilencezerre nőtt.

Akkor úgy döntött, valamit tennie kell.

A ctvnewsnak elmondta: elég furcsa, ami most történik vele, és az igazat megvallva különösebben nem örül neki, hogy az emberek azt hiszik, magányos, és hirdetésben keres valakit, aki hozzájárulna a családalapításához.

De hogy a történtek ellenére mennyire nem borult ki, az tökéletesen látható abból a videóból, amit az eset után készített. Ahelyett, hogy elküldené a bakizó sajtót a fenébe, mindenkinek köszönetet mond a kedves üzenetekért és a lájkokért.

Fordulat: időközben Elena rájött, hogy ha már nemcsak tévedés áldozata, de híres is lett, akár még többet is kihozhat az ügyből, így készített még egy videót, amelyben már valóban ő keres párt. Olyat, aki jóképű, egészséges, de főleg intelligens.

Cseljabinszki névrokonáról azóta nincs hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik