Élet-Stílus

Mellplasztikát ajándékozott barátnőjének – csúnyán megjárta

A szerelmes fiú még az időpontot is lefoglaltatta barátnőjének, csakhogy a lány egyáltalán nem úgy reagált, ahogy várta.

„Őszintén azt hittem, hogy örülni fog az ajándéknak” – árulta el a kínos incidens utána 26 éves kínai fiú, Wang Cheng, aki valami különös és megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy döntött, barátnője 25. születésnapjára az a tökéletes ajándék, ha befizeti őt egy mellplasztikára. Annyira biztosra vette a sikert, hogy a plasztikai sebésszel még egy időpontot is egyeztetett.

„A terv az volt, hogy sétálni viszi a lányt, és közben az útjuk a klinikai előtt vezet majd. A bejárat előtt elmondja, hogy mellplasztikát vett neki, nekem pedig fotóznom kellett volna a lány reakcióját” – ezt már a 25 éves fotós, Pal Li Wu nyilatkozta az egyik zhengzhou-i lap újságírójának az eset után, aki hozzátette, barátja egész biztos nem arra a reakcióra számított, amit végül kapott.


Kép forrása: Shanghaiist

„Mikor megtudta, mit vett neki Wang, a lány üvölteni kezdett. Azt kiabálta, hogy még soha, senki nem bántotta meg ennyire, és hogy látni sem akarja többet Wangot, aki erre magyarázni kezdte, hogy csak jót akart. Na, erre a lány még inkább dühbe gurult, ütötte és rúgta Wangot, ahol érte, majd elviharzott.”

„Azt mondta, nem akar többet látni, de én nem adom fel” – tette hozzá Wang, aki már most tudja, milyen ajándékkal hódítja majd vissza szíve választottját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik