Élet-Stílus

Senki sem hiszi el a kismamának, hogy nyolc hónapos terhes

kismama(960x640).jpg (kismama, )
kismama(960x640).jpg (kismama, )

Mióta megtudta, hogy gyermeket vár, Sarah minden napját az edzőteremben töltötte, mert nem akarta, hogy terhessége a karrierje útjába álljon.

A 30 éves fehérneműmodell, Sarah Stage mióta az eszét tudja, modellkedik. Mindössze két éves volt, mikor megkapta élete első szerződését, azóta pedig, a kifutó a második otthona. Mikor nyolc hónappal ezelőtt megtudta, gyermeket vár, madarat lehetett volna fogatni vele. Mint mondja, élete legnagyobb vágya vált valóra azzal, hogy anya legyen.


Képek forrása: Instagram

Csakhogy Sarah azt is pontosan tudta, hogy ha nem vigyáz, és belefeledkezik a várakozásba, a terhesség teljesen átalakítja majd a testét. “Ezt nem engedhettem, hiszen feltett szándékom az volt, hogy a kisfiam születése után visszatérhessek a kifutóra” – mondja, majd hozzáteszi, épp ezért úgy döntött, a várandóssága idejére sem hagyja el magát.

“Az elmúlt nyolc hónapban egy nap sem telt el úgy, hogy ne lettem volna az edzőteremben. Szerencsés vagyok, mert az állapotom csak az első trimeszterben okozott rosszulléteket és fáradékonyságot, utána viszont teli lettem energiával” – meséli.

 

És, hogy ez miért fontos? Nos, azért, mert az amerikai modell a napokban óriási vitát kavart azzal, hogy megosztott magáról – és kismamapocakjáról – egy képet az Instagramon. Az egymilliós követőtáborából a legtöbben elismerően nyilatkoztak a kismama alakjáról, míg mások nemtetszésüket fejezték ki: szerintük nem normális az, ha egy hónappal a szülés előtt a kismamapocak alig-alig látszik.

Sarah védekezésképp kénytelen volt elmondani, kisfia az orvosok szerint is szépen fejlődik, és teljesen egészséges, így nem látják akadályát annak, hogy tovább folytassa az edzéseket és a diétát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik