Élet-Stílus

Szülés közben tudta meg, hogy halálos beteg

anya(960x640).jpg (anya, )
anya(960x640).jpg (anya, )

A 32 éves kismama biztos volt benne, hogy kínzó hasfájását a szülés okozza. Kórházba ment, ahol kiderült, gyomorrákja van.

Miután kiderült, hogy a várandósság hetedik hónapjában járó brit Nina Langley fájdalmait nem a megindult szülés, hanem az előrehaladott gyomorrák okozza, orvosai úgy döntöttek, késlekedés nélkül világra segítik a kisfiát. “Azt mondták, hogy javuljanak a túlélési esélyeim, haladéktalanul meg kell kezdenem a kemoterápiát, ezért sürgősségi császármetszést végeztek. Az eljárás közben derült ki, hogy a betegség már a májamra is átterjedt” – nyilatkozta a fiatal nő.

“A diagnózis után egy világ omlott össze bennem” – ezt már Nina férje, a 38 éves Ed Cusick meséli, aki elárulja azt is, hiába érzett önfeledt örömet kisfia születése miatt, boldogságát beárnyékolták a szomorú hírek, amit feleségéről kapott. “Egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy a tüneteket akár súlyos betegség is okozhatja” – vallotta be, majd elmondta, Nina az elmúlt években különböző tünetekkel, többször is járt orvosnál.


Képek forrása: Facebook

“Már a terhessége előtt is sűrűn panaszkodott hasfájásra, és amennyire emlékszem, rendszeresen kínozta hasmenés is. Orvoshoz ment, aki irritábilis bél-szindrómát diagnosztizált nála és gyógyszereket adott neki.” Ed szerint a pirulák látszólag segítettek Ninán, akinél ezt követően a terhesség második szakaszában jelentkeztek kínzó tünetek. “A hátát és a vállát fájlalta, de hiába ment ismét orvoshoz, biztosították róla, hogy a fájdalmakat az állapota miatt érzi.”

Nina végül hat héttel a szülés várható időpontja előtt ment kórházban, mikor alhasi fájdalmai annyira felerősödtek, hogy azt hitte, beindult a szülés. “A diagnózis mindkettőnket lesújtott, ettől függetlenül megkértük az orvosokat arra, hogy Nina kilátásaival kapcsolatban semmit se mondjanak. Pozitívnak kell maradnunk, nem veszthetjük el a reményt, hiszen a célunk az, hogy Nina lássa felnőni imádott kisfiát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik