Élet-Stílus

Esküvője gyógyította ki súlyos betegségéből

eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )
eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )

Mikor kiderült, hogy az asszony talán már csak néhány hónapig él, a szerelmespár úgy döntött, összeházasodik.

Január közepén a 47 éves brit asszonyt, Mandy Lloydot kritikus állapotban szállították kórházba a mentők. Férje, a 62 éves Paul Curran szerint Mandy állapota annyira rossz volt, hogy orvosai sem bíztak abban, hogy túléli az estét. “Felkészítettek arra, hogy meg fog halni” – emlékszik vissza Paul, majd hozzáteszi, ezután két napot ült Mandy ágya mellett a stockporti kórházban.

Mikor Mandy magához tért, a pár mindkét tagja rájött, felesleges tovább halogatani az esküvőt, mert talán ez az utolsó lehetőségük arra, hogy összekössék az életüket. A meghitt szertartást végül még aznap, Mandy betegsége miatt a kórteremben kellett megtartaniuk. “Nem volt egyszerű dolog megszervezni a ceremóniát, ahhoz ugyanis, hogy valaki a kórházban mondhassa ki a boldogító igent, külön engedély kell” – mondja Paul, aki alig hét óra leforgása alatt szerzett anyakönyvvezetőt, és néhány virágcsokrot is.


Kép forrása: mirror.co.uk

A ceremóniát követően az ifjú feleség ismét rosszul lett. Hét napot töltött eszméletlen állapotban, ebből ötöt a stockporti kórház intenzív osztályán. Ám ezt követően valami megváltozott, és Mandy állapota rohamosan javulni kezdett. “Azután, hogy január közepén az orvosok már lemondtak róla, a jövő héten hazaengedik őt” – lelkendezett a Mirror című brit lapnak a büszke férj.

Paul azt ugyan nem akarta elárulni, milyen betegségben szenvedett felesége, de azt elmondta, hogy 25 évvel ezelőtt találkoztak először, mikor Mandy még Manchesterben lévő hotelben dolgozott. “Úgy tűnik, kaptunk egy második lehetőséget az élettől, amit nem fogunk elpuskázni” – zárta Paul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik