Élet-Stílus

380 kilót fogyott, miután meghalt az unokaöccse

mayra-rosales(960x640).jpg (fogyókúra, )
mayra-rosales(960x640).jpg (fogyókúra, )

A 34 éves nő azután kezdett brutális fogyókúrát, hogy megvádolták azzal, testével nyomta agyon a kétéves unokaöccsét.

Nem ez a mostani alkalom az első, hogy a texasi Mayra Rosalesről rövid idő alatt cikkek tucatjai jelennek meg. A 34 éves amerikai nő, akit néhány éve még a világ legkövérebb nőjeként tartottak számon, hét évvel ezelőtt, egy tragikus haláleset miatt került a figyelem középpontjába, miután megvádolták, hogy testével nyomta agyon kétéves unokaöccsét.

Mayra meg se próbálta tagadni a dolgot, sőt a rendőröknek részletesen bevallotta, hogyan csúszott rá a teste a kisfiúra, mikor megpróbált neki segíteni a felállásban. Csakhogy a boncolás nem támasztotta alá a Mayra által elmondottakat: mint kiderült a kis Eliseo nem a hatalmas súly miatt halt meg, hanem egy fejsérülés miatt, amit édesanyja – Mayra húga – okozott neki.


Képek forrása: Facebook

“Azért hazudtam a rendőröknek, mert szerettem volna megvédeni a testvéremet. Úgy gondoltam, az én életemnek már úgy is vége, így nyugodtan feláldozhatom azt a testvérem kedvéért” – nyilatkozta Mayra. A bíróság végül 2011-ben minden vádat ejtett Mayra ellen, testvérét viszont halált okozó testi sértés, és kiskorú bántalmazása miatt 15 éves börtönbüntetést kapott.

“Mikor kimondták az ítéletét, és a gyerekeit rámbízták, tudtam, hogy meg kell változnom” – emlékezett vissza Mayra élete fordulópontjára. “Az étel egész addig a menedékem volt. A napom minden egyes percében rágcsáltam valamit, még alváshoz is készítettem magam mellé ételt” – mesélte a nő, aki ezután szakított szenvedélyével, és brutális fogyókúrába kezdett.

Hét év telt el azóta, Mayra pedig kemény munkával – és 11 műtétnek köszönhetően – 470 kilós súlyának 80 százalékát ledobta magáról. Most 90 kilót nyom és mint mondja nem szeretne itt megállni. “Elmondhatatlan érzés, hogy újra járhatok, hogy szaladgálhatok a gyerekekkel, hogy lemehetek a boltba vásárolni” – mondja, majd hozzáteszi, reméli, hogy történetével másokat is arra ösztönöz majd, hogy merjenek változtatni.

 

“Ma már tudom, hogy rövid időn belül meghaltam volna, ha akkor nem változtatok az életemen. Boldog vagyok, hogy elég erős voltam ahhoz, hogy fordítsak az életemen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik