Élet-Stílus

Nőként meghalt egy tűzesetben, állítja az 5 éves fiú

A fehér kisfiú előző életében színesbőrű chicagói nő volt, még a nevére is emlékszik.

Luke Ruehlman 5 éves kisfiú, átlagos gyermeki fantáziával megáldva. Talán az az egy különbség van közte, és a többi gyerek között, hogy neki szent meggyőződése: korábban már egyszer élt afroamerikai nőként is.

Ki ne hallott volna már olyan sztorit, hogy gyerekek képzeletbeli lényekkel vagy lényekről beszélnek; Luke története azonban ennél konkrétabb: ő állítja, hogy Pamela néven élt egy nagyvárosban, és meghalt egy tűzesetben.

Persze nem így kezdődött az egész. A kisfiú már kétévesen egy Pam nevű nőről mesélt az anyukájának, a frászt hozva rá ezzel. Az anyja egyszer rákérdezett, hogy ki is ez a Pam, mire a gyerek a legnagyobb természetességgel közölte: Ő maga Csak már meghalt, járt a mennyben, találkozott Istennel, és most Luke nevű kisfiúként újra megszületett.


A kép forrása: YouTube

A fiú számos chicagói élményről számolt be, úgy, hogy sosem járt a városban (a család Cincinnatiban él). Elmesélte azt is, hogy „amikor még lány volt”, fekete haja volt.

Luke anyja elkezdett nyomozni az ügyben, és kiderült, hogy egy Pamela Robinson nevű nő is meghalt abban a tűzben, amely a Paxton Hotelben ütött ki 1993-ban.

Egy lélekvándorlással, szellemeket látó gyerekekkel foglalkozó tévéműsorban Luke-nak megmutatták a nő fényképét, sok másik között. Ő pedig rámutatott, és azt mondta: ő ismerősnek tűnik. Ő Pam.

A kisfiú rokonai állítják, hogy a műsort készítő csatorna nem fizetett nekik a sztoriért, és a hírnévre sem vágynak, csak szeretnék megosztani a történetet más szülőkkel.

Ön szerint Luke esete bizonyíték a lélekvándorlásra, vagy óriási kamut próbálnak tálalni a műsorban, és amúgy is, ma már mindenféle hülyeség elhangzik a tévében? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik