Élet-Stílus

Hozzáment egy vendéghez, miután összeesett a vőlegénye

esküvő india (esküvő, )
esküvő india (esküvő, )

A 23 éves ara nem akarta megvárni, hogy jövendőbelije jobban legyen, inkább választott magának egy másik férfit. A násznépből.

A napokban hatalmas verekedéssel és feljelentésekkel ért véget egy indiai esküvő, miután a 25 éves vőlegény az oltár előtt állva epilepsziás rohamot kapott és összeesett. Az Indian Times tudósítása szerint a nézeteltérést nem a fiatalember rosszulléte, sokkal inkább a menyasszony váratlan reakciója okozta. A 23 éves Indira ugyanis, nem sokkal azután, hogy vőlegényét mentővel kórházba szállították, találomra kiválasztott egy férfit a násznépből, majd felkérte, vegye őt feleségül.

A fiatal nőt saját bevallása szerint rendkívül felbosszantotta a tény, hogy jövendőbelije és családja hosszú hónapokig eltitkolták előle a férfi betegségét. “Nem akartam volna egy beteg férfival összekötni az életemet, és épp azért hallgattak a dologról, mert pontosan tudták ezt. Úgy gondoltam, jogom van ahhoz, hogy új férjet válasszak magamnak, és így is lett.” Indira az Indian Times szerint végül húga egyik sógorát, Harpal Singhet választotta ki magának, aki rá is bólintott a rögtönzött esküvőre.


A kép illusztráció
Kép forrása: Thinkstock

Csakhogy a történet ezzel még nem ért véget. Miután a kórházban magához tért, a 25 éves Jugal Kishore visszasietett az esküvője helyszínére, ahol végig kellett néznie, ahogy menyasszonya egy másik férfival köti össze az életét. A lakodalom kezdetekor össze is szólalkozott a lány édesapjával. A vitához később csatlakoztak a két család tagjai is, míg végül a szóváltásból verekedés nem lett.

A helyi rendőrség közölte, hogy az esküvő után két embert tartóztattak le, de őket is csak rövid időre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik