Élet-Stílus

Hogy kerül az egér a kávéba?

kávé (kávé, )
kávé (kávé, )

Fogdarab, drótkefe, egér: csupán néhány a legfurcsább dolgok közül, melyeket eddig készételekben találtak.

Tényleg nagy rejtély, hogyan kerül fogdarab a készételbe, drótkefe a hamburgerbe, vagy egér a kávéba. A Focus Online gyűjtése korunk gasztronómiai rejtélyeiből.

A gyorséttermek rengeteg kávékülönlegességgel nyűgözik le az ámuló vásárlókat, csak úgy röpködnek a hangzatos Caramel Macchiato, Chai Latte vagy Cappuccino kifejezések. Egy kanadai beszámoló viszont egy nagyon szokatlan, és valószínűleg az olaszok fülének is ismeretlen kávékeveréket említ: az Egéreszpresszót. Hogy mi ez?

Ron Morais békésen itta reggeli kávéját. Gyorséttermi műanyag pohárban kérte, ahogy szereti, de az utolsó kortynál mindig leveszi a fedőt, hogy kiigya a maradékot. Most is így tett, és a szájához emelve a poharat majdnem kiugrott a szíve a helyéről: a pohár alján egy összegömbölyödött, döglött egeret látott. Felháborodva rohant reklamálni, de az étterem tulajdonosa sem tudott magyarázatot adni arra, hogyan került az állat a kávéba. A férfi kivizsgáltatta magát a kórházban, de szerencsére nem kapott el semmit. Mármint a sokkon kívül, ami egészen biztosan nagy hatással lesz jövőbeli kávézási szokásaira is.

Még több bizarr történetet olvasna? Kattintson a folytatásért a Házipatika oldalára!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik