Élet-Stílus

12 éves kislányt vett feleségül egy 27 éves férfi

Kislány (kislány)
Kislány (kislány)

A szülők igent mondtak a házasságra, pedig kislányuk egyáltalán nem akart házasodni.

Néhány hét múlva akár 25 évre is börtönbe juttathatja az ausztrál bíróság azt a 28 éves, libanoni származású férfit, aki tavaly nyáron – szülei beleegyezésével – feleségül vett, majd teherbe ejtett egy 12 éves kislányt. A férfit a hatóságok akkor vették őrizetbe, mikor szűnni nem akaró alhasi fájdalmai miatt, kórházba vitte a várandós kislányt.

Az ügyben készült nyomozati anyagból pontosan kiderült az is, hogy a vádlott hosszú heteken keresztül zaklatta a kislányt és szerelmes SMS-ek százaival bombázta őt, mielőtt rávette szüleit, hogy egy busás összegért cserébe, adják hozzá a lányukat. A szülők annak ellenére beleegyeztek a titkos szertartásba, hogy lányuk többször is közölte velük, irtózik a férfitől és nem szeretne hozzámenni.


A kép illusztráció
Kép forrása: Thinkstock

A szertartást végül a szülők nappalijában tartották, a házaspár ezután különböző szállodákban bújkált. A nyomozati anyag szerint a vádlott ezidő alatt többször is szexuális kapcsolatot létesített a kislánnyal: naponta legalább egyszer közösült vele, sőt, még orális szexre is kényszerítette a gyermeket.

A rendőröknek akkor sikerült lecsapniuk a férfira, miután kórházba vitte a gyermeket, aki akkor már több napja kínzó alhasi fájdalmaktól szenvedett. Az orvosok azután értesítették a hatóságokat, hogy a vizsgálatok kiderítették, a kislány fájdalmait egy elhalt, méhen kívüli terhesség okozza. A gyermeket azonnal megoperálták, aminek köszönhetően néhány nappal később elhagyhatta a kórházat.

A férfit letartóztatták, ellene kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak miatt folyik eljárás. A tárgyalására március 6-án kerül majd sor. Az elkövetett bűncselekményért maximum kiadható büntetés Ausztráliában 25 év.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik