Élet-Stílus

Lánya hamvaiból készíttetett magának tetoválást

anya(960x640).jpg (anya, )
anya(960x640).jpg (anya, )

A gyászoló anya örökre emlékezni akart lányára, akit egy éve egy autóbalesetben veszített el.

“Sophie nem csak a lányom volt, hanem annál sokkal több. Abban a balesetben a legjobb barátnőmet veszítettem el” – mondta könnyek között a 41 éves édesanya, aki a mai napig képtelen elfogadni, hogy imádott lányát épp Valentin-napon veszítette el. “A barátjával, Bennel épp a kórházból tartottak haza aznap. Orvoshoz mentek, hogy megbizonyosodjanak, második kislányukkal, akit két héttel későbbre vártak, minden rendben van. Aztán jött a baleset.”

A fiatal pár autójába egy szemből érkező autós rohant bele nagy sebességgel azután, hogy elvesztette a jármű felett az irányítását. A vétkes sofőr karcolásokkal megúszta, Sophiék azonban nem voltak ilyen szerencsések. Ben eltörte a kulcscsontját, a várandós Sophie pedig beszorult a roncsba, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező orvosok sem tudtak rajta segíteni. “Órákig küzdöttek az életükért, de hiába” – mondta az anya a Wales Online-nak.


Kép forrása: Wales Online

Azóta nem telik el nap úgy, hogy Maria ne gondolna elvesztett gyermekére. “A nyakláncomban van róla egy kép, és ha nagyon elcsüggedek, ez ad nekem erőt.” Maria azt is elárulta, a gyász feldolgozásában sokat segít neki lánya egyéves kislánya, Mia is, akit sajátjaként nevel. “Szerencsére nagyon aktív, vidám gyerek, így mellette nincs időnk szomorkodni” – mondta, majd hozzátette, sokáig gondolkodott, mire rájött, hogyan állíthatna örök emléket a lányának. “Mivel a családban a fiaim és én is imádjuk a tetoválásokat, kitaláltuk, hogy mindhárman csináltatunk egy rajzot Sophie emlékére, aminek tintájába Sophie hamvait kevertetjük. Szerencsére a tetoválóstúdió nem lepődött meg a furcsa kérésen, és szinte azonnal elkészítették a kért rajzokat is.”

Maria azt mondja, mióta a rajzok elkészültek, sokkal nyugodtabb. “Tudom, hogy történjen bármi, a lányom mindig itt lesz velem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik