Élet-Stílus

Rabolt magának egy feleséget, mert unta a magányt

eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )
eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )

A 32 éves, zárkózott férfi "hagyományos" módon évek óta képtelen párt találni.

“A családomban én vagyok az egyetlen szingli” – kezdte vallomását a 32 éves, csak Liuként emlegetett kínai férfi, majd elárulta, szülei, sőt, nagyszülei is évek óta piszkálják azzal, miért nem nősül már meg. Ahogy az a Tencent riportjából kiderült, a Liaoning tartományban élő férfi végső kétségbeesésében úgy döntött, a Holdújév alakalmából rendezett családi ünnepségre már mint nős férfi tér haza.

A rendőrség beszámolója szerint Liu egy építkezés mellett várakozott, mikor észrevette leendő áldozatát, a vezetékneve elhallgatását kérő fiatal nőt, Tant. Liu követni kezdte, majd mikor egy félreeső helyhez értek, megszólította a lányt. “Úgy tett, mintha eltévedt volna, és a helyes útirányról kérdezősködött a gyanútlan lányál, majd váratlanul megragadta őt, megkötözte és otthonába vonszolta.”

Tan szerencsére mindössze két órát töltött elrablójánál, mielőtt kiszabadították volna. A lánynak az elrablása közben valahogy sikerült felhívnia barátját, aki miután rájött, mi történik Tannal, azonnal értesítette a rendőrséget. “Sajnálom a történteket, egyszerűen képtelen lettem volna újra végighallgatni a piszkálódásukat” – vallotta Liu a letartóztatása után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik