Élet-Stílus

63 éves koráig 3000 férfival szexelt

idős pár (idős pár, )
idős pár (idős pár, )

Az idős asszony szerint nem természetes, hogy egy ember évtizedekig kizárólag egyetlen partnerrel bújjon ágyba.

Marie Calvert azt mondja, 28 éves koráig kizárólag egyetlen szexuális partnere volt: a férje. “Barryval a mai napig imádjuk egymást, de be kell vallanom, a szex, nos az egy idő után rettenetes volt” – nyilatkozta a 63 éves asszony a Guardian című brit lapnak, majd hozzátette, a szerelmi élete azután változott meg gyökeresen, hogy a férje hazaállított egy swingereknek szóló lappal. “Azt mondta, egy kollágájától kapta kölcsön, és incselkedve azt is megjegyezte, hogy talán ki kellene próbálnunk.”

Az asszony először még a gondolattól is irtózott és elutasított férjét, ám néhány hét gondolkozás után végül mégis kedvet kapott a dologhoz. “Azon kaptam magam, hogy arról fantáziálok, milyen lenne egyszerre több, különböző férfival szexelni. Izgatott a dolog, ezért nagy levegőt vettem és odálltam Barry elé azzal, hogy próbáljuk ki” – vallja be Marie, aki férjével az azóta eltelt 30 évben rendszeres vendége a különböző swinger kluboknak.


A kép illusztráció
Kép forrása: Thinkstock

“Egy este, mikor egymásután 14 férfivel is lefeküdtem, úgy döntöttem összeszámolom, hány partnerem lehetett eddig” – mondja, aztán hozzáteszi, nem biztos a dologban. Marie úgy számolja, hogy egy-egy évben legalább 100 különféle férfival bonyolódott valamilyen intim kapcsolatba. “Ha ezt megszorozzuk harminccal, mióta swinger klubokba járunk, nos, kijön a 3000.”

Marie azt mondja, számára a szex több, mint egyszeri élvezet. “A szeretkezés a szenvedélyem. A legélvezetesebb, a legkielégítőbb és legpihentetőbb tevékenység, amit el tudok képzelni. Van, aki jógázik, mások tollaslabdáznak, én pedig szenvedélyesen szeretkezek.” Az asszony azt is bevallja, hogy az utóbbi időben férjével valamelyes visszább vettek a tempóból. “Tavaly volt egy térdműtétem, azóta csak bottal tudok járni” – mondja, majd hozzáteszi, az egészségügyi problémák miatt az elmúlt évben csak három partnerrel bújt ágyba.

“Tudom, hogy van, aki furcsának találja mindezt. Nem hibáztatom őket, de tudniuk kell, hogy soha egyetlen pillanatra nem éreztem úgy, hogy kihasználnak. Vagy, hogy veszélybe lennék. Barry mindig ott volt a közelemben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik