Élet-Stílus

Halállistára került Gábor Zsazsa

Egy morbid site-on megtippelik, hogy melyik híresség nem fogja megérni a következő évet.

Gábor Zsazsa vezeti a DeathList 2015 listát. Egy nem túl rokonszenves, viszont rendkívül beteg site-ról van szó, egy szakértői bizottsággal (!) a háttérben, amelynek tagjai évek óta megtippelik, kik azok a hírességek, akik várhatóan meg fognak halni az adott esztendőben.

A listát összeállítók számos hírforrás áttekintése után szoktak határozni arról, kiket jelölnek egy-egy évben, majd a következő esztendő elején leltár készül arról is, hogy a halállal viccelődő idióták hány találatot értek el. Mint írják az oldalon, 2014-ben „sajnos” csak 10 sikeres tippjük volt (azaz az ötvenes rangsorból tízen haltak meg) és „remélik”, hogy idén jobb arányt érnek el.


Forrás: deathlist.net

Gábor Zsazsa, a 98 éves magyar származású amerikai színésznő egyébként már kilencedik alkalommal szerepel a DeathList-en. Rajta kívül a 2015-ös „várományosok” közül az első háromba Sam Simon, a Simpsons egyik – daganatos betegségben szenvedő – alkotója, valamint Joao Havelange, a FIFA egykori elnöke került (utóbbi a magas kora miatt: a sportdiplomata már 99 éves).

Az első 10-ben megtalálhatjuk többek között Billy Graham hittérítő, Javier Perez de Cuellar egykori ENSZ-főtitkár valamint az idősebb George Bush nevét is, és a 94 éves Fülöp edinburgh-i herceg is a tíz legesélyesebb közé került.

A morbid oldal – amely egyébként saját logózott termékeket is árul: bögrét, pólót és más ízléses tárgyakat – nyitólapjának jobb felső sarkában halálszámláló található, amely megmutatja, hogy az adott évben eddig hány, a listán szereplő híresség hunyt el. Szerencsére ebben a rovatban egyelőre nem szerepel név.


 Halállistás kitűzőt, bögrét tessék! Forrás: deathlist.net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik