Élet-Stílus

Azért hízott meg, mert álmában evett

hűtő (hűtő, )
hűtő (hűtő, )

A 20 éves egyetemista egyik legrosszabb estéjén egy egész guriga sajtott tüntetett el anélkül, hogy észrevette volna.

“Miután bekerültem az egyetemre, néhány hónap alatt három ruhaméretet híztam” – kezdi történetét az aberdeeni egyetemista, Kate Archibald. “Meglepett a dolog, hiszen a súlyommal egész addig nem volt problémám, de nem különösebben foglalkoztam vele. Ráfogtam a megnövekedett stresszre, amivel az egyetemi tanulmányaim jártak” – tette hozzá.

A fiatal lány, hogy visszanyerje régi alakját, két óra között keményen edzeni kezdett, sőt, még az étkezési szokásait is megváltoztatta, de nem ért el eredményt. “Addigra állandósultak a veszekedések az albérletben. A lakótársaim szinte minden nap azzal estek nekem, hogy megettem a kajájukat, amit – mivel nem emlékeztem rá – mindig letagadtam. Egyik reggel azonban arra ébredtem, hogy egy halom csokipapír vesz körbe.”

Amikor rájött, hogy valami nincs rendben, megkérte szobatársait, hogy figyeljék, mit csinál éjjel. “Először nem akartam hinni nekik, annyira valószerűtlen volt az egész. Azt mondták álmomban mászkálok. Hogy elmegyek a hűtőig, kipalok belőle egy csomó ételt, majd visszamegye az ágyamhoz, ahol az egészet felfalom.”


Sokáig nem tudott betegségéről
Kép forrása: Facebook

Miután orvoshoz ment a problémával, kiderült, hogy egy ritka orvosi problémával küzd: nem csak alvajáró, de álmában eszik is. “Azt mondták, mindez az egyik hiperaktivitásra kapott gyógyszer miatt alakult ki, és hogy elejét vehetem, ha nap közben rendesen eszek, és bezárom az ajtómat. De nem így lett”- mondja Kate, majd elárulja, akkor is ki tudott jutni a szobájából, ha előtte gondosan kulcsra zárta az ajtaját.

“A legrosszabb estémen egy egész guriga cheddar sajtot tüntettem el, de volt olyan is, hogy azután, hogy megettem négy tál spagettit, még nekiálltam pirítóst csinálni. Hihetetlen” – így a lány. Szobatársai azt mondják, bár az elején nem tudták mire vélni Kate falásrohamait, most hogy tudják, beteg, igyekeznek vele türelmesek és megértőbbek lenni. “A legjobban attól félünk, hogy az éhség miatt egyszer álmában áll majd neki a főzésnek és felgyújtja a lakást.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik